Filter
Bachelor
Studievorm: Alles Duur: Alles

Top Medische Studies in Dental Technology 2019

Bij een bachelordiploma worden studenten normaliter vier jaar nodig om te behalen, hoewel in sommige gevallen studenten het programma in slechts drie jaar of zoveel als zeven kunnen afronden. Het doel van een dergelijk programma is om studenten uit te rusten met geavanceerde kennis van een bepaald onderwerp.

Wat is een bachelor in tandtechniek? Dit programma richt zich over het algemeen op het voorbereiden van studenten op het oplossen van professionele problemen, met name problemen die verband houden met mondgezondheid, via het gebruik van gegevens, technologie en bewezen processen. Tijdens hun studie kunnen deelnemers leren over de ziektes, structuur, functie en rehabilitatie van het systeem dat de tanden, kaken en bijbehorende weefsels vormt. Cursussen kunnen materiaal introduceren dat zich bezighoudt met protheses en orthodontie, recht, ethiek, economie, sociale wetenschappen en gezondheidszorgmanagement.

Afgestudeerden van dit programma kunnen worden uitgerust met vaardigheden die hen ver kunnen brengen in zowel hun beroepen als hun persoonlijke leven. Dergelijke vaardigheden omvatten het vermogen om professionele problemen soepel en efficiënt op te lossen, geavanceerde analyse en kritisch denken en sterke teamworkvaardigheden.

De kosten van een bachelordiploma verschillen sterk afhankelijk van de locatie van de school en de duur van het programma. Toekomstige studenten moeten met academische adviseurs spreken voordat ze zich aanmelden.

Personen die afstuderen met een bachelor in de tandheelkundige technologie kunnen ontdekken dat ze een overvloed aan lucratieve carrièrekansen hebben. Afgestudeerden hebben de neiging om de vaardigheden die nodig zijn om te slagen als tandartsen, mondhygiënisten, vertegenwoordigers van medische apparaten, tandheelkundige instructeurs, tandartsbeambten, orthodontisten, cosmetische tandartsen en kaakchirurgen bezitten. Naast het nastreven van een loopbaan op het gebied van tandheelkunde, kunnen afgestudeerden ook gaan naar onderzoek en ontwikkeling, academia en gezondheidsadviesbureaus.

Wanneer een persoon ervoor kiest om zijn / haar tandtechnisch onderwijs te volgen, hangt alles af van zijn of haar locatie, budget en schema. Online cursussen zijn handig, omdat ze het studenten gemakkelijk maken om hun diploma te behalen terwijl ze hun andere verplichtingen nakomen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

1 Results in Dental Technology

College of Education and Therapy in Poznań

Het College van Onderwijs en Therapy biedt 4-jarige beroepsgerichte studies in de tandtechniek. Afgestudeerden van de studies krijgen een bachelor diploma. De keuze van d ... [+]

De College van Onderwijs en Therapy biedt 4-jarige beroepsgerichte studies in de tandtechniek. Afgestudeerden van de studies krijgen een bachelor diploma. De keuze van de vakken in de loop zorgt ervoor dat in acht semesters studenten verwerven aantrekkelijke kwalificaties en een breed scala aan praktische vaardigheden om volledig voorbereid op de toekomstige baan. Ons College legt de nadruk op het aanleren van praktische vaardigheden in prothetische en orthodontische technieken. De lessen vinden plaats in een volledig uitgeruste tandheelkundige laboratoria en elke student is nodig om praktische stage te voltooien.

Tijdens het laatste semester studenten van alle vormen van studies zitten een diploma onderzoek dat een theoretisch en praktisch examen zo goed als ze verdedigen hun bachelor thesis omvat. Disciplines als protheses, orthodontie en cosmetische tandheelkunde zijn allemaal afhankelijk van tandtechnici.... [-]

Polen Poznań
October 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands