Filter
Bachelor
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 2 Medische Studies in Diagnostic Technology 2019

Een bachelorgraad is een bachelordiploma dat vaak de eerste academische prestatie is die studenten behalen. Het bereidt afgestudeerden voor op een carrière, hoewel het ook mogelijk is om meer gevorderde functies in te gaan door hun opleiding voort te zetten en een hogere graad te behalen.

Wat is een bachelor in diagnostische technologie? Dit vakgebied richt zich op de machines en apparatuur die artsen gebruiken om patiënten te diagnosticeren. Het is belangrijk dat er professionals zijn die zijn opgeleid om deze machines te repareren of te bedienen. Het is ook mogelijk om te bestuderen hoe nieuwe soorten machines kunnen worden ontwikkeld die artsen kunnen gebruiken. Studiegebieden in een diagnostisch technologieprogramma omvatten meestal biologie, scheikunde, engineering en computerwetenschappen.

Na het behalen van een Bachelor in Diagnostic Technology ontwikkelen studenten vaak een reeks vaardigheden die hen in hun carrière van pas kunnen komen. Deze vaardigheden kunnen een mechanisch inzicht, ontwerp en wetenschappelijke en testvaardigheden omvatten. Deze vaardigheden kunnen het mogelijk maken om een ​​hoger salaris te verdienen of aantrekkelijkere functies in te nemen.

Het collegegeld en de kosten in verband met het verdienen van een bachelor's degree veranderingen met veel factoren. Deze aspecten kunnen de specifieke school of het specifieke programma, de duur van het programma of zelfs het studielandschap omvatten. Studenten moeten voorbereiden door deze factoren van tevoren te onderzoeken.

Er zijn verschillende carrièremogelijkheden voor diegenen die een bachelor in diagnostische technologie volgen. Ten eerste is het mogelijk om onderzoeker of wetenschapper te worden en nieuwe medische technologie te ontwikkelen om toekomstige generaties te helpen. Het is ook mogelijk om een ​​ingenieursloopbaan in te gaan die werkt aan het repareren en onderhouden van de diagnostische technologie die artsen elke dag gebruiken. Ten slotte kunt u ook een specialist worden die deze technologie gebruikt om patiënten te helpen diagnosticeren.

Zoek het best mogelijke programma om met uw opleiding te beginnen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Diagnostic Technology

Sharda University

Met de vooruitgang in de beeldvormingstechnologie van verschillende weefsels die uit verschillende orgaansystemen in het menselijk lichaam zoals X-stralen, ultra-sound, e ... [+]

Bachelor of Science in de Medical Imaging Technology

Met de vooruitgang in de beeldvormingstechnologie van verschillende weefsels die uit verschillende orgaansystemen in het menselijk lichaam zoals X-stralen, ultra-sound, echografie CT-scan, MRI, PET-scanning, etc. Er is een grote vraag naar de beeldvorming technologen. Met dit in het achterhoofd een cursus van studies op bachelor niveau is ontworpen om de noodzaak van bekwame imaging technologieën vervullen.

Eerste jaar Gross Radiologische & Surface anatomie van het menselijk lichaam Fysiologie in Radiography Fundamentele natuurkunde, Elektriciteit en Magnetisme en Stralingsfysica Tweede jaar Dark Room Procedures Ziekenhuis praktijk en verzorging van de patiënten Toestellen voor radiografie Principe en de bouw van de X-ray Imaging Uitrustingen derde jaar Radiografische techniek van botten en gewrichten Speciale Radiografische Technieken Recente ontwikkelingen in de beeldvorming en contrastmiddelen Straling gevaren en de bescherming en de planning van de afdeling. Verkiesbaarheid Sr. Secundaire (10 + 2) in PCB Goede kennis van het Engels Toelatingsprocedure ... [-]
India Greater Noida
July 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De aanvragers moeten ofwel Life Sciences / Exacte Wetenschappen of beide onderwerp voor de toegang tot dit programma krijgen. ... [+]

De aanvragers moeten ofwel Life Sciences / Exacte Wetenschappen of beide onderwerp voor de toegang tot dit programma krijgen.

Carrière

Beoefenaars maakt gebruik van hoogfrequente geluidsgolven om beelden van het lichaam structuren te produceren

Toelatingsvoorwaarden Minimum APS: 27 Wiskunde OR 29 met wiskundige geletterdheid Taal van het onderwijs en leer- Engels: 5 (60% +) Wiskunde: 4 (50% +) Wiskundige geletterdheid: 6 (70% +) Exacte Wetenschappen: 4 (50% +) Life Sciences: 5 (60% +) Extra Onderwerp 1: 4 (50% +) Extra Onderwerp 2: 4 (50% +)

Toelating voor internationale kandidaten is onderworpen aan het voldoen aan de compliance-eisen zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de regelgeving is er in het kader van het beleid van de universiteit. Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dat programma als gevolg van de beperkte ruimte. Alle aanvragers moeten de NBT (Nationale Benchmark Test) te voltooien voorafgaand aan de toelating. Het resultaat van de NBT zal besluiten over de plaatsing van de aanvrager. Het leven Oriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
February 2020
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands