Filter
Bachelor
Bolivia Cochabamba Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Medische Studies in Diergeneeskunde in de Verenigde Cochabamba Bolivia

Een vrijgezel, dat is een undergraduate-diploma, kan worden verdiend uit hogescholen en universiteiten verspreid over de hele wereld. Bacheloropleidingen worden aangeboden in verschillende concentraties zodat studenten hun opleiding aan te passen aan hun toekomstige doelen kunnen op maat.

Van reptielen tot vogels en zoogdieren kunnen dierenartsen degenen begrijpen hoe ze dieren behandelen wanneer ze medische hulp nodig hebben. Het bestuderen van diergeneeskunde kan leiden tot chirurgische technieken en andere medische behandelingen.

Gelegen tussen het Andesgebergte en de Amazone in Zuid-Amerika, Bolivia heeft een verrassend robuust systeem van hoger onderwijs, dat een van de oudste universiteiten in het westelijk halfrond omvat. In de afgelopen jaren heeft de regering de wetgeving te verbeteren en standaardiseren van de kwaliteit van het onderwijs in de universiteiten voorbij.

Deze gestage stad van Bolivia is een uitstekende plek voor iemand oprukkende zijn opleiding. De thuisbasis van de populaire universiteit van San Simon, evenals andere hoger onderwijs instellingen, deze stad is ideaal voor het bestuderen.

Top Bachelor Opleiding in Diergeneeskunde in de Verenigde Cochabamba in Bolivië

Lees meer Lees Minder

1 Results in Diergeneeskunde, Cochabamba

Graden
Plaats
Bolivia
Cochabamba
Studievorm
Tempo
Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

De Race van de missie Diergeneeskunde is om professionals met de ethische principes en waarden, verantwoordelijkheid en gevoeligheid, zeer kritisch en onderzoekend vermog ... [+]

missie

De Race van de missie Diergeneeskunde is om professionals met de ethische principes en waarden, verantwoordelijkheid en gevoeligheid, zeer kritisch en onderzoekend vermogen om gezondheidsproblemen van dieren op te sporen en oplossingen te zoeken voor hen, vooral met betrekking tot de gezondheid van dieren te trainen, de volksgezondheid en de productie van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, veilige en hoge kwaliteit aan te bieden aan de bevolking. Als een instelling voor hoger onderwijs, haar missie krijgt een richting in principe vormende onderwijsprocessen, onderzoek en community outreach, competente professionals in de genoemde gebieden, om te reageren op sociale eisen op nationaal en internationaal niveau.... [-]

Bolivia Cochabamba
February 2020
Voltijd
10 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands