HEALTHCARESTUDIES.NL

Top Medische Studies 2019/2020 Europa

Een bachelor is een academische opleiding die helpt bereiden studenten voor op een toekomstige carrière of om hun opleiding voort te zetten. Bachelor-diploma kan worden verdiend in ongeveer drie tot vijf jaar, afhankelijk van de prestaties van leerlingen, alsmede aan de eisen van elke specifieke opleiding.

Europa is de op vijf na grootste continent en omvat 47 landen en diverse afhankelijkheden, eilanden en gebieden. Het wordt begrensd door de Middellandse Zee naar het zuiden, Azië naar het oosten, en de Atlantische Oceaan in het westen.

Bachelor Opleiding Europa

gevonden resultaten Filter

Bachelor in de verpleegkunde

Saimaa University of Applied Sciences
Campus Voltijd 7 semesters Augustus 2020 Finland Lappeenranta

Graduate Program in Nursing produceert geregistreerde verpleegkundigen die professionals zijn in het ondersteunen van individuen, gezinnen en gemeenschappen in meerdere vakgebieden.

Bachelor of Science in Physiotherapy (Physiokinetotherapy and Medical rehabilitation)

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI
Campus Voltijd 3 jaren September 2020 Roemenië Iaşi

Fysiotherapeuten: onafhankelijke en autonome professionals met de kennis, vaardigheden en competenties, die bereid zijn een sleutelrol te spelen in zorgstelsels die hun eigen beslissingen nemen.

Graad in de veterinaire

University CEU - Cardenal Herrera
Campus Voltijd 5 jaren Vraag informatie aan Spanje Moncada

De faculteit Diergeneeskunde heeft meer dan 17 jaar ervaring en het is de decaan Faculteit

Master Study Program in Pharmacy (5 jaar Bachelor leidt naar Master)

Faculty of Pharmacy - University Of Veterinary And Pharmaceutical Sciences Brno
Campus Voltijd 5 jaren September 2020 Tsjechië Brno

Sinds het academische jaar 2009/10 biedt de faculteit Farmacie een vijfjarige masterstudie in de farmacie, in overeenstemming met de Richtlijn van de Europese Unie 2005/36 / EG. Het onderzoek is gebaseerd op een kredietsysteem.

Doctor in de diergeneeskunde

Faculty of Veterinary Medicine - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara
Campus Voltijd 6 jaren September 2020 Roemenië Timişoara

Initiële cursus georganiseerd door de faculteit Diergeneeskunde van Banat in Timişoara is Diergeneeskunde beschikbaar in het Engels en in het Roemeens voor 6 jaar. Het Diergeneeskunde programma leidt tot Doctor in de diergeneeskunde.

Bachelor pedicure

Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles
Campus Voltijd 6 semesters September 2020 België Brussel

De podoloog is een zorgverlener die zich bezighoudt met huidproblemen en nagel en aan alle voorwaarden met betrekking tot de voet structuur en wandelen (of hardlopen). Het beheer van deze specialistische paramedicus kan educatieve, preventieve en curatieve zijn.

Doctor in de stomatologie (tandarts)

Kursk State Medical University
Campus Voltijd 5 jaren Vraag informatie aan Rusland Rusland online

De faculteit biedt een vijfjarig programma van de stomatologie. Het leerproces is bedoeld om de ontwikkeling van praktische competentie te benadrukken. Zorgvuldige aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van de persoonlijkheid en werkgewoonten van de studenten, met nadruk op persoonlijke vaardigheden die sleutelfactoren zijn voor een succesvolle loopbaan.

Bachelor of Health Care in Nursing

JAMK University of Applied Sciences
Campus Voltijd Augustus 2020 Finland Jyväskylä

Ontmoet mensen van over de hele wereld, leer over verschillende culturen en studeer tegelijkertijd om een bekwame verpleegster te zijn! Je leert gezondheidsbevorderend, preventief, helend en revalidatie werk in de gezondheidszorg te plannen, implementeren en ontwikkelen. Je kunt werken in basisgezondheidszorg, sociale zorg of gespecialiseerde gezondheidszorg, privébedrijven, organisaties, internationale posities in het veld of als ondernemer. Deze school biedt opleidingen in de verpleging, het bedrijfsleven, het toerisme en de logistiek.

Bachelor in de gezondheidszorg in de verpleegkunde (verpleegkundige)

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)
Campus Voltijd 42 maanden Vraag informatie aan Finland Seinäjoki

De opleiding zal de student als Registered Nurse (RN) kwalificeren. Het programma leidt verpleegkundigen die zijn de experts in de verpleegkunde in verschillende werkomgevingen. Hun belangrijkste taak is het bevorderen en de gezondheid te behouden en om ziekte te voorkomen. Ze zorgen voor zieke en lijden individuen, families en gemeenschappen en ook hen te rehabiliteren.

Bachelor in de Europese volksgezondheid

Maastricht University, Faculty of Health, Medicine & Life Sciences
Campus Voltijd 3 jaren Vraag informatie aan Nederlanden Maastricht

Ben je geïnteresseerd in gezondheidswetenschappen, gezondheidszorg en welzijn? Maar ook in nationale en internationale politiek, bestuur en management, beleid en strategie, communicatie en media? De bacheloropleiding European Public Health (EPH) is misschien iets voor jou.

Master in Veterinary Medicine (Bachelor + Master)

University of Veterinary Medicine Budapest
Campus Voltijd 5 jaren Vraag informatie aan Hongarije Boedapest

Bachelor in chiropractie

Barcelona College of Chiropractic - BCC
Campus Voltijd 5 - 5 jaren September 2020 Spanje Barcelona

Dankzij het advies van deskundigen in de ontwikkeling van curricula en prominenten van de chiropractie beroep, heeft de BCC voorbereid een uniek programma van studies gericht op de discipline van chiropractie te combineren met geavanceerde leerstrategieën, leren en assessment .

Bachelor in de gezondheidszorg - Verpleging

Centria University of Applied Sciences
Campus Voltijd 7 semesters Augustus 2020 Finland Kokkola

Wil je dichtbij mensen komen en deelnemen aan hun verschillende levensfasen? Bent u geïnteresseerd in het bevorderen van de gezondheid, het welzijn en de veiligheid van de individuen en de hele gemeenschap? Houd je van veranderende situaties en multiculturele omgevingen? Als u een teamspeler bent, graag verantwoordelijkheden neemt en onafhankelijk kunt werken, dan bent u geschikt voor verpleegstudies!

Bachelor in de diëtetiek

Gdansk College of Health
Campus Voltijd 3 jaren Vraag informatie aan Polen Gdańsk

Door het uitvoeren van studies op het gebied van voedingsdeskundige, krijgt u professionele kennis op het gebied van medische wetenschappen, gezondheidswetenschappen en fysieke cultuurwetenschappen. Bij ons zul je onder andere beheersen het plannen van rationele voeding voor mensen van verschillende leeftijden, zowel gezond als ziek, het bereiden van gerechten die zijn opgenomen in individuele diëten, in overeenstemming met de huidige classificatie van het Institute of Food and Nutrition, en je leert ook om voeding te evalueren en ondervoeding te herkennen.

Vier Fysiotherapie Degree (Hons)

United Campus of Malta
Campus Voltijd 4 jaren September 2020 Malta Saint Julian's

Naast de studenten op te leiden om de fysiotherapie beroep uit te oefenen, de opleiding in de fysiotherapie gaat ook in de kunst van de zorg in de hoogste zin van het woord: van privé naar publiek, van sport tot kliniek, van sociopathie tot internationale samenwerking. LOCATIE: Malta of Lugano