Bachelor in Farmaceutische Technologie

Top Bachelor Opleidingen in Farmaceutische Technologie 2018/2019

Farmaceutische Technologie

Een bachelor's degree is een undergraduate academische certificaat uitgereikt na afloop van een drie tot zeven jaar durend programma van de studie. Het is vaak nagestreefd met de bedoeling van het invoeren van graduate opleidingen.

Wat is een Bachelor in de Farmaceutische Technologie? Farmaceutische technologie bestaat uit de toepassing van technologie en het wetenschappelijk onderzoek naar de praktijken van de farmaceutische industrie, die de productie, de verstrekking, opslag en verpakking van commerciële drugs. Dit gebied omvat ook het toepassen van deze disciplines te diagnosticeren en behandelen van patiënten. Een programma gericht op de studie van de farmaceutische technologie zal basiscursussen in verschillende wiskundige en wetenschappelijke onderwerpen, zoals chemie, biologie en natuurkunde. Het zal ook meer specifieke curriculum met betrekking tot de farmaceutische wetenschappen, de ontdekking, onderzoek en ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen en de ins en outs van de activiteiten van de farmaceutische activiteiten vereisen.

Het verkrijgen van een bachelor's degree in dit gebied van studie zal toestaan ​​dat een student om het personeelsbestand voor stages en het opdoen van ervaring in de medische sector in te voeren in verschillende sectoren van de commerciële farmaceutische industrie en genereren ook kansen. Dit bachelordiploma kan ook de eerste stap in de verdere medische opleidingen zijn.

De kosten van het nemen van dergelijke cursussen kunnen variëren. Het opleiden van jezelf over de verschillende programma's en de scholen die bieden hen de beste manier is om de een dat de begroting van een persoon past.

Houders van een bachelor in de farmaceutische technologie kunnen verwachten om werk te vinden op vele niveaus van de industrie. Farmaceutische technologie heeft toepassingen in alle fasen van het proces van nieuwe geneesmiddelen beschikbaar komen voor het publiek. Gekwalificeerde professionals deel te nemen aan onderzoek en ontwikkeling, in klinische studies en in de productie, verpakking en distributie van marktrijpe geneesmiddelen.Farmaceutische technici kunnen ook werken in het bijstaan ​​van artsen en overleg over de diagnose en behandeling van patiënten.

Als je interesse hebt in het nastreven van een graad in de farmaceutische technologie, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Bachelor Medische en farmaceutische biotechnologie

IMC University of Applied Sciences Krems
Campus Voltijd 6 semesters September 2019 Oostenrijk Krems an der Donau

De bacheloropleiding Medische en Farmaceutische Biotechnologie bereidt je voor op een van de snelstgroeiende onderzoeksgebieden ter wereld. [+]

Natuurlijk en biowetenschap

Wilt u een rol spelen bij het dramatisch verbeteren van de kwaliteit van leven voor miljoenen patiënten over de hele wereld? Biotechnologie is een van 's werelds snelst groeiende onderzoeksdisciplines en er is een dringende behoefte aan deskundigen, managers en onderzoekers die gekwalificeerd zijn om in de industrie te werken. Medische en farmaceutische theorie gecombineerd met uitgebreid laboratoriumwerk: onze afgestudeerden hebben een solide basis waarop ze kunnen bouwen als ze beginnen aan een loopbaan in de biotechnologie. Ze zullen een rol spelen bij het aanpakken van problemen waarvoor de geneeskunde momenteel geen adequate oplossingen kan bieden, en zullen de kans krijgen om de kwaliteit van leven van mensen over de hele wereld te verbeteren.... [-]