Bachelor Opleiding in Farmacologie

Beste 2 Medische Studies in Farmacologie 2019

Farmacologie

Een bachelor diploma wordt uitgereikt na een drie tot zeven jaar academisch programma. Het is een undergraduate-certificering die studenten krijgen als de eerste stap naar meer geavanceerde educatieve programma's.

Wat is een Bachelor in de farmacologie? Farmacologie is een tak van de medische wetenschap dat de studie van de fysiologische effecten van verschillende geneesmiddelen hebben betrekking op mensen. Het houdt de analyse van de chemische samenstelling van geneesmiddelen, en hoe ze zijn ontworpen voor de productie. Farmacologie omvat ook de studie van verschillende orgaansystemen in het lichaam en hun relatie met elkaar en de chemicaliën die werken op hen. Het curriculum voor een bacheloropleiding in de farmacologie vereist cursussen in de microbiologie, immunologie, de effecten van drugs en het proces van een nieuw geneesmiddel gaat door van ontdekking tot marketing. Het zal ook de kern lessen bevatten over bredere wetenschappen zoals biologie, genetica en anatomie.

Een deel van het voordeel van het krijgen van een bachelor's degree in de farmacologie is in aanmerking te komen om uw medische studies voort te zetten en het verkrijgen van hogere academische certificeringen, maar een student met dit diploma kan ook gaan werken in de farmaceutische industrie in de biotechnologische of juridische capaciteiten.

De kosten van in te gaan op een dergelijk programma van de studie is afhankelijk van land, regio, school en andere variabelen. Onderzoek is de sleutel tot het vinden van de instelling en het programma dat het beste is voor jou.

Carrières in de farmacologie zijn divers. Degenen met deze educatieve achtergrond zou kunnen meedoen in klinisch onderzoek in de medische, biologische of immunologische gebieden, konden zij verschillende functies in de sales afdeling van een farmaceutisch bedrijf werken, of worden gebruikt in juridische of gouvernementele regelgeving posities in de industrie. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid van het onderwijs of lezingen in een omgeving het hoger onderwijs.

Er zijn vele opties beschikbaar als je geïnteresseerd bent in een diploma in dit gebied zijn. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Md farmacologie

Azerbaijan Medical University
Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Azerbeidzjan Bakoe

Geschiedenis van het onderwijs in de farmacologie in Azerbeidzjan begint met het jaar 1938. Onze afdeling Farmacologie traint hooggekwalificeerde farmaceut met bachelor- en masteropleiding aan het werk in de gezondheidszorg, met inbegrip van farmacologie veld. [+]

Geschiedenis van het onderwijs in de farmacologie in Azerbeidzjan begint met het jaar van 1938. Onze Afdeling Farmacologie traint hooggekwalificeerde farmaceut met bachelor- en masteropleiding aan het werk in de gezondheidszorg, met inbegrip van farmacologie veld. Onze afdeling leert de student basis van de farmacologie - zoek naar bronnen van geneesmiddelen, methoden om de kwaliteit van geneesmiddelen en de bereiding van verschillende medicijnen. De studenten verwerven kennis en vaardigheden in de uitvoering van moderne methoden van chemische analyses en de aankoop van nieuwe geneesmiddelen. Studenten krijgen ook gedetailleerde informatie over de mogelijke gevolgen van de geneeskunde op organisme, evenals de kwaliteit van de medicijnen te studeren.... [-]


Bachelor farmaceutische bedrijf

Ohio Northern University
Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Columbus

Met deze belangrijke, zult u uw tijd tussen de gezondheid van de wetenschap cursussen op het Getty College of Arts & Sciences, cursussen door de Raabe College of Pharmacy geleverd, en business courses in het Dicke College of Business Administration splitsen. U zult kiezen uit vijf gebieden van de concentratie: boekhouding, business analytics, human resource management, productie management en marketing. [+]

Er is een hele wetenschap achter de ACTIVITEITEN VAN DE GEZONDHEIDSZORG

Met deze belangrijke, zult u uw tijd tussen de gezondheid van de wetenschap cursussen op het Getty College of Arts & Sciences, cursussen door de Raabe College of Pharmacy geleverd, en business courses in het Dicke College of Business Administration splitsen. U zult kiezen uit vijf gebieden van de concentratie: boekhouding, business analytics, human resource management, productie management en marketing.

Met onze kleine klassen, krijg je om je docenten kennen, en ze zullen je te leren kennen. In feite, zult u een faculteit adviseur die je mentor vanaf de eerste dag tot het afstuderen worden toegewezen. U zult ook interactie met en te leren van zakelijke leiders, ondernemers en ONU alumni die geweldige carrière hebben gesmeed in de biotechnologie, de gezondheidszorg en farmaceutische velden. Al deze mensen zullen de deuren voor je open.... [-]