Filter
Bachelor
Finland Kemi Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Bachelor Opleidingen in de Verenigde Kemi in Finland 2019

Een bachelor is een geavanceerde graad die normaal gesproken duurt ongeveer vier jaar onderwijs te verdienen. De kennis en opleiding studenten krijgen terwijl het verdienen van hun diploma kunnen leiden tot ongelooflijke professionele mogelijkheden bij het afstuderen.

Finland, officieel de Republiek Finland, is een Scandinavische land gelegen in het Fennoscandische regio Noord-Europa.

Kemi is een stad in Finland met een geschiedenis die teruggaat tot 1869. Het is gelegen aan de monding van de rivier de Kemijoki. Kemi heeft meer dan 20.000 inwoners en heeft een polytechnische hogeschool.

Bachelor Opleidingen in de Verenigde Kemi in Finland

Lees meer Lees Minder
Andere programma's in in Finland

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Finland
Kemi
Studievorm
Tempo
Lapland University of Applied Sciences

Het doel van de opleiding is om professionals in de gezondheidszorg met de algemene en specifieke kennis in de gezondheidszorg en verpleging op te voeden. De studies in s ... [+]

Bachelor in de Gezondheidszorg in de verpleegkunde

Het doel van de opleiding is om professionals in de gezondheidszorg met de algemene en specifieke kennis in de gezondheidszorg en verpleging op te voeden. De studies in staat afgestudeerden aan het werk in Finland en andere internationale omgevingen in ziekenhuizen en gezondheidscentra als in de particuliere sector.

Het doel van het programma is om de studenten te voorzien van een brede kern kennisbasis evenals de geavanceerde kennis die nodig is om de huidige en toekomstige behoeften in de gezondheidszorg vervullen. De studenten krijgen een goede theoretische en praktische vaardigheden in de verpleging, verzorging van de wetenschap en de verpleegkundig onderzoek om zo te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de verpleegkunde. In het leerproces formuleert de student verbanden tussen praktische ervaring en theoretische concepten. Deze vereisen de integratie van theorie en praktijk en dat wordt vergemakkelijkt door reflectie op de praktijk.... [-]

Finland Kemi
Augustus 2019
Voltijd
42 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands