Filter
Bachelor
Finland Kokkola Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Medische Studies in de Verenigde Kokkola in Finland 2019

Een bachelor is een graad die kan worden verkregen na drie tot vier jaar van de studie. Het invullen van een bachelor's degree kunnen afgestudeerden met meer carrièremogelijkheden en de kans om meer geld te verdienen in hun leven te bieden.

Hogere geleerden niveau in Finland eenvoudig toegang tot opleidingen in het hoger onderwijs op praktijkgerichte hogescholen of universiteiten. De Finse cultuur is gemakkelijk te leren omdat de regering een ministerie dat verantwoordelijk is voor het verbeteren van culturele, jeugdbeleid, sport en internationale samenwerking heeft ingesteld.

Als onderdeel van het Centraal Ostobothnia Gewest wordt Kokkola stad gelegen in de provincie West-Finland. Het is ook een gemeente met meer dan 40.000 mensen.

Medische Studies in de Verenigde Kokkola in Finland

Lees meer Lees Minder
Andere programma's in in Finland

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Finland
Kokkola
Studievorm
Tempo
Centria University of Applied Sciences

Wil je dichtbij mensen komen en deelnemen aan hun verschillende levensfasen? Bent u geïnteresseerd in het bevorderen van de gezondheid, het welzijn en de veiligheid van d ... [+]

Beste Medische Studies in de Verenigde Kokkola in Finland. Examen: Bachelor in de gezondheidszorgLengtePlaatsen: 15Selectie van de student: Alle in aanmerking komende kandidaten nemen deel aan het toelatingsexamen in het voorjaar van 2019. De selectie van de studenten is gebaseerd op het toelatingsexamen. [-]
Finland Kokkola
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands