HEALTHCARESTUDIES

4 Medische Studies in Geestelijke gezondheidszorg 2020

Veel middelbare school afgestudeerden over de hele wereld kiezen voor een hogeschool of universiteit in de hoop van het beveiligen van een bachelor's degree, dat is een internationaal erkend leerprestaties uitgereikt na ongeveer vier jaar van intensieve studie van een bepaald onderwerp te wonen.

Wat is een Bachelor in de geestelijke gezondheidszorg? Dit programma bereidt de deelnemers voor een succesvolle carrière binnen de groeiende geestelijke gebied van de gezondheidszorg. Gemeenschappelijke thema's van de studie in deze programma's bevatten vaak gedragswetenschappen, psychische stoornissen, algemene psychologie en diverse psychische behandelingen en systemen die momenteel op zijn plaats over de hele wereld. Geestelijke gezondheid cursussen combineren vaak werk in de klas met residenties, externships of stages in klinische settings.

Bacheloropleidingen worden algemeen aangenomen te versterken winstpotentieel en carrièremogelijkheden. Veel afgestudeerden ook meer voldoening in hun loopbaan te melden na het veiligstellen van een Bachelor in de geestelijke gezondheidszorg.Een bachelor's degree is ook vereist voor mensen die op zoek te blijven scholing in een poging om een ​​meer geavanceerde academische graad te verkrijgen.

Er is geen vooraf bepaalde kosten in verband met het verkrijgen van een bachelor in de geestelijke gezondheidszorg. Vanwege sterke variatie tussen collegegeld tarieven van het ene programma naar het volgende, studenten die geïnteresseerd zijn in het nemen van een cursus via een specifieke school moet contact opnemen met bekentenissen kantoor van de school voor de tijdige inschrijving informatie.

Sommige afgestudeerden met psychische graden kiezen om hun opleiding voort te zetten in de uitoefening van een master of een doctoraat in verband met de geestelijke gezondheid. Anderen onmiddellijk in het personeelsbestand op zijn afstuderen, en deze personen werken in het speciaal onderwijs, psychologische begeleiding, de geestelijke gezondheidszorg case management of psychosociale revalidatie vaak vinden. Weer anderen werken in de sociale diensten, jonge kinderen of andere gebieden die verband houden met de geestelijke gezondheidszorg.

Onze database biedt een schat aan informatie over opleidingen geestelijke gezondheid bachelor online scholen over de hele wereld aangeboden. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

4 Resultaten in Geestelijke gezondheidszorg Filter

Bachelor in de kinderarts

Aquinas College
Verenigde Staten, Grand Rapids
Bachelor
<
Voltijd
Engels
Campus

Vanaf het najaar van 2017 biedt Aquinas College een nieuwe hoofdvakschool voor kinderleven aan, waarbij studenten worden voorbereid op de behoeften van zuigelingen, kinderen, ...

Lees meer

BTEC HND in de gezondheidszorg en sociale zorg

OPAL College London
Verenigd Koninkrijk, Londen
Bachelor
Augustus 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De BTEC (Business Technology Engineering Council) HND (Higher National Diploma) is een specialist leerweg met een sterke werk gerelateerde nadruk.

Lees meer

Psychologie

Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)
Brazilië, Pouso Alegre
Bachelor
<
Voltijd
<
10 semesters
Portuguese
Campus

Het verloop van de psychologie UNIVAS is gebaseerd op een geactualiseerde curriculum voorstel en aangepast aan de wetenschappelijke en sociaal-culturele veranderingen vooruitg ...

Lees meer

Psychologie

Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)
Brazilië, Rio de Janeiro
Bachelor
<
Voltijd
<
10 semesters
Portuguese
Campus

Het verloop van de psychologie Celso Lisboa is gericht op psychologen en opvoeders in staat stellen om in te grijpen in de sociale sector, die een geïntegreerde opleiding in t ...

Lees meer