Online Bachelor in Global Healthcare in de Verenigde Nieuw-Zuid-Wales Australië

Top Online Bachelors in Global Healthcare in de Verenigde Nieuw-Zuid-Wales Australië 2019

Global Healthcare

Een bachelor is een zekere mate van vier jaar die het mogelijk maakt studenten om hun concentratie en studierichting te kiezen. Veel scholen bieden deeltijds onderwijs opties, zodat studenten die graag een bachelor's degree te verdienen kan dus zelfs tijdens het werk of de zorg voor een gezin.

Globale gezondheid is een interdisciplinair vakgebied dat verspreidt over de disciplines van de geneeskunde en de volksgezondheid op gebieden zoals antropologie, internationale betrekkingen, economie, wet, demografie, sociologie en ontwikkelingsstudies. Het doel is om de gezondheidstoestanden over de hele wereld te begrijpen en oplossingen te ontwikkelen om de omstandigheden te verbeteren en de ongelijkheid te verminderen. 

Online leren verwijst naar het gebruik van elektronische media en informatie-en communicatietechnologie (ICT) in het onderwijs. Met online leren heeft men de flexibiliteit om hun studie op elk gewenst moment en vanaf elke locatie kunnen inloggen.

Australiƫ is een eiland land en continent van het zuidelijk halfrond, in de SW Pacific, een lidstaat van de Commonwealth.

Online Bachelor in Global Healthcare in de Verenigde Nieuw-Zuid-Wales in Australiƫ

Lees meer

Bachelor of Applied Public Health

Torrens University Australia
Online Voltijd Deeltijd 3 jaar February 2019 AustraliĆ« Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide +6 more

[+]

Health Promotion Officer

optioneel Units

Toelatingsvoorwaarden

[-]