HEALTHCARESTUDIES.NL

Top Medische Studies in de Verenigde Londen in UK 2019

Een vrijgezel, dat is een undergraduate-diploma, kan worden verdiend uit hogescholen en universiteiten verspreid over de hele wereld. Bacheloropleidingen worden aangeboden in verschillende concentraties zodat studenten hun opleiding aan te passen aan hun toekomstige doelen kunnen op maat.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, de meest bevolkte regio en waar koninklijke familie woont. Het heeft de grootste concentratie van hoger onderwijs in Europa met 412.000 studenten aan 43 universiteiten.

Bachelor Opleidingen in de Verenigde Londen in UK

gevonden resultaten Filter

BTEC HND in de gezondheidszorg en sociale zorg

OPAL College London
Campus Voltijd 2 jaren Augustus 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

De BTEC (Business Technology Engineering Council) HND (Higher National Diploma) is een specialist leerweg met een sterke werk gerelateerde nadruk.

Bachelor in de biomedische wetenschappen (BSC)

Middlesex University London
Campus Voltijd 3 jaren Augustus 2019 Verenigd Koninkrijk Londen UK Online +1 more

Onze BSc Biomedische Wetenschappen Degree met Honours cursus spreekt studenten met een wetenschappelijke achtergrond die geïnteresseerd zijn in een carrière in het ziekenhuis laboratoria ...