Bachelor in Schotland in UK

Top Bachelor Opleidingen in Schotland in UK 2018

Master

Een bachelor is een graad die kan worden verkregen na drie tot vier jaar van de studie. Het invullen van een bachelor's degree kunnen afgestudeerden met meer carrièremogelijkheden en de kans om meer geld te verdienen in hun leven te bieden.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Schotland is in het noorden van Groot-Brittannië en heeft meer dan 790 eilanden. De hoofdstad is Edinburgh, een van de grootste financiële centra. Hun onderwijssysteem is altijd onderscheiden van de rest van de UK geweest. Schotland heeft 15 universiteiten, waarvan sommige zijn oudste in de wereld.

Medische Studies in Schotland in UK

Lees meer

BSc In De Verpleging - Volwassen

University of Stirling
Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Stirling

Uw Nursing opleiding zal u voorzien van mogelijkheden om te werken met een scala van professionals, groepen en individuen. Je zult mensen en hun families te ondersteunen tijdens periodes van slechte gezondheid, het bevorderen van gezondheid en welzijn en de zorg voor mensen met een blijvende en / of leven-beperkende ziekte. [+]

Volwassene verpleegkundigen hebben een belangrijke rol in de zorg voor mensen en hun familie binnen een breed scala van instellingen. Er is een grote verscheidenheid van loopbanen beschikbaar binnen volwassen verpleging en vaardigheden geleerd worden gewaardeerd over de hele wereld.

Uw Nursing opleiding zal u voorzien van mogelijkheden om te werken met een scala van professionals, groepen en individuen. Je zult mensen en hun families te ondersteunen tijdens periodes van slechte gezondheid, het bevorderen van gezondheid en welzijn en de zorg voor mensen met een blijvende en / of leven-beperkende ziekte.

Verpleegkundigen van vandaag zijn verplicht om de behoeften van patiënten te beoordelen, de zorg voor hen en ondersteunen zowel de patiënten en hun families, tijdens het spelen van een volledige en cruciale rol in de bredere zorgteam. Onze opleiding verpleegkunde is ontworpen om u de vaardigheden en het zelfvertrouwen die nodig zijn om die rol in de gezondheidszorg teams van morgen nakomen.... [-]