Filter
Bachelor
Verenigd Koninkrijk Schotland Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelor Opleidingen in de Verenigde Schotland in UK 2019

Een vrijgezel, dat is een undergraduate-diploma, kan worden verdiend uit hogescholen en universiteiten verspreid over de hele wereld. Bacheloropleidingen worden aangeboden in verschillende concentraties zodat studenten hun opleiding aan te passen aan hun toekomstige doelen kunnen op maat.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Bachelor Opleidingen in de Verenigde Schotland in UK

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

University of Stirling

Stirling is een uitstekende plek voor u om de vaardigheden van moderne verpleging te leren, die over de hele wereld worden gewaardeerd. Onze cursus is goedgekeurd door de ... [+]

Overzicht

Volwassen verpleging is een uitdagend en lonend beroep dat een breed scala aan functies biedt voor de zorg voor mensen en het bevorderen van de gezondheid.

Stirling is een uitstekende plek voor u om de vaardigheden van moderne verpleging te leren, die over de hele wereld worden gewaardeerd. Onze cursus is goedgekeurd door de Raad voor Verpleging en Verloskunde en heeft ook meerdere aanbevelingen ontvangen. We hebben de Student Nursing Times Awards gewonnen in 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 en 2018.

Verpleegkunde is een dynamisch beroep en we zullen je de training en het vertrouwen geven die nodig zijn om je rol in de zorgteams van morgen te vervullen. Tijdens je studie leer je hoe je met een reeks multidisciplinaire professionals, groepen en individuen kunt werken om zorg te bieden en de gezondheid te bevorderen. Onze cursus is gebaseerd op de filosofie dat je als verpleegster diensten zult verlenen op basis van uitmuntendheid, mededogen, veiligheid en respect.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
September 2019
Voltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands