Bachelor in de Verenigde Stirling in UK

Beste Medische Studies in de Verenigde Stirling in UK 2018

Master

Een bachelor is een academische opleiding die helpt bereiden studenten voor op een toekomstige carrière of om hun opleiding voort te zetten. Bachelor-diploma kan worden verdiend in ongeveer drie tot vijf jaar, afhankelijk van de prestaties van leerlingen, alsmede aan de eisen van elke specifieke opleiding.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Stirling was historisch gezien een van de koninklijke bolwerken van het Koninkrijk van Schotland. Nu is het de thuisbasis van de Universiteit van Stirling, dat tussen de 11 en 12 duizend studenten, wat neerkomt op meer dan 80 nationaliteiten heeft.

Bachelor Opleidingen in de Verenigde Stirling in UK

Lees meer

BSc in Nursing - Adult

University of Stirling
Campus Voltijd 48 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Stirling

Stirling is een uitstekende plek voor u om de vaardigheden van moderne verpleging te leren, die over de hele wereld worden gewaardeerd. Onze cursus is goedgekeurd door de Raad voor Verpleging en Verloskunde en heeft ook meerdere aanbevelingen ontvangen. We hebben de Student Nursing Times Awards gewonnen in 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 en 2018. [+]

Overzicht

Volwassen verpleging is een uitdagend en lonend beroep dat een breed scala aan functies biedt voor de zorg voor mensen en het bevorderen van de gezondheid.

Stirling is een uitstekende plek voor u om de vaardigheden van moderne verpleging te leren, die over de hele wereld worden gewaardeerd. Onze cursus is goedgekeurd door de Raad voor Verpleging en Verloskunde en heeft ook meerdere aanbevelingen ontvangen. We hebben de Student Nursing Times Awards gewonnen in 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 en 2018.

Verpleegkunde is een dynamisch beroep en we zullen je de training en het vertrouwen geven die nodig zijn om je rol in de zorgteams van morgen te vervullen. Tijdens je studie leer je hoe je met een reeks multidisciplinaire professionals, groepen en individuen kunt werken om zorg te bieden en de gezondheid te bevorderen. Onze cursus is gebaseerd op de filosofie dat je als verpleegster diensten zult verlenen op basis van uitmuntendheid, mededogen, veiligheid en respect.... [-]