Bachelor in de Verenigde Stirling in UK

Top Medische Studies in de Verenigde Stirling in UK 2018

Master

Een bachelor is een academische opleiding die helpt bereiden studenten voor op een toekomstige carrière of om hun opleiding voort te zetten. Bachelor-diploma kan worden verdiend in ongeveer drie tot vijf jaar, afhankelijk van de prestaties van leerlingen, alsmede aan de eisen van elke specifieke opleiding.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Bachelors in de Verenigde Stirling in UK

Lees meer

BSc In Nursing - Adult

University of Stirling
Campus Voltijd 48 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Stirling

Stirling is een uitstekende plek voor u om de vaardigheden van moderne verpleging te leren, die over de hele wereld worden gewaardeerd. Onze cursus is goedgekeurd door de Raad voor Verpleging en Verloskunde en heeft ook meerdere aanbevelingen ontvangen. We hebben de Student Nursing Times Awards gewonnen in 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 en 2018. [+]

Overzicht

Volwassen verpleging is een uitdagend en lonend beroep dat een breed scala aan functies biedt voor de zorg voor mensen en het bevorderen van de gezondheid.

Stirling is een uitstekende plek voor u om de vaardigheden van moderne verpleging te leren, die over de hele wereld worden gewaardeerd. Onze cursus is goedgekeurd door de Raad voor Verpleging en Verloskunde en heeft ook meerdere aanbevelingen ontvangen. We hebben de Student Nursing Times Awards gewonnen in 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 en 2018.

Verpleegkunde is een dynamisch beroep en we zullen je de training en het vertrouwen geven die nodig zijn om je rol in de zorgteams van morgen te vervullen. Tijdens je studie leer je hoe je met een reeks multidisciplinaire professionals, groepen en individuen kunt werken om zorg te bieden en de gezondheid te bevorderen. Onze cursus is gebaseerd op de filosofie dat je als verpleegster diensten zult verlenen op basis van uitmuntendheid, mededogen, veiligheid en respect.... [-]