Bachelor Opleiding in de Verenigde Stirling in UK

Top Bachelors in de Verenigde Stirling in UK 2018

Master

Een bachelor is een geavanceerde graad die normaal gesproken duurt ongeveer vier jaar onderwijs te verdienen. De kennis en opleiding studenten krijgen terwijl het verdienen van hun diploma kunnen leiden tot ongelooflijke professionele mogelijkheden bij het afstuderen.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Stirling was historisch gezien een van de koninklijke bolwerken van het Koninkrijk van Schotland. Nu is het de thuisbasis van de Universiteit van Stirling, dat tussen de 11 en 12 duizend studenten, wat neerkomt op meer dan 80 nationaliteiten heeft.

Bachelors in de Verenigde Stirling in UK

Lees meer

BSc In Nursing - Adult

University of Stirling
Campus Voltijd 48 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Stirling

Je Nursing-opleiding biedt je kansen om met een scala aan professionals, groepen en individuen samen te werken. Je ondersteunt mensen en hun families tijdens perioden van slechte gezondheid, bevordert de gezondheid en het welzijn en zorgt voor mensen met een blijvende en / of levensbeperkende ziekte. [+]

Invoering

Volwassen verpleegsters hebben een belangrijke rol in de zorg voor mensen en hun familie in een breed scala van instellingen. Er is een grote verscheidenheid aan carrières beschikbaar binnen de verpleging voor volwassenen en de geleerde vaardigheden worden over de hele wereld gewaardeerd. Je Nursing-opleiding biedt je kansen om met een scala aan professionals, groepen en individuen samen te werken. Je ondersteunt mensen en hun families tijdens perioden van slechte gezondheid, bevordert gezondheid en welzijn en zorgt voor mensen met een blijvende en / of levensbeperkende ziekte. De verpleegsters van vandaag zijn nodig om de behoeften van de patiënten te beoordelen, voor hen te zorgen en zowel de patiënten als hun families te ondersteunen, terwijl ze een volledige en cruciale rol spelen in het bredere gezondheidsteam. Onze verpleegcursus is ontworpen om u de vaardigheden en het vertrouwen te geven die nodig zijn om die rol in de zorgteams van morgen te vervullen. Carrières in de verpleging zijn dynamisch, omdat de gezondheidszorg reageert op ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en nieuwe gezondheidsprioriteiten, toenemende verwachtingen bij gebruikers en zorgverleners en veranderende maatschappelijke attitudes. Door het gebruik van klinische scenario's en uitgebreide vaardigheidstrainingen, bereiden we u voor op het werken in een steeds veranderende zorgomgeving. Je zult je Adult Nursing-graad behalen binnen onze 330 hectare grote, meermaals bekroonde campus in Stirling. Vanaf 2017 wordt het verpleegkundig onderwijs op de Highland Campus in Inverness en de Western Isles Campus in Stornoway nu geleid door de University of the Highlands and Islands.... [-]