HEALTHCARESTUDIES.NL

Beste Medische Studies in UK 2019/2020

Een bachelor is een zekere mate van vier jaar die het mogelijk maakt studenten om hun concentratie en studierichting te kiezen. Veel scholen bieden deeltijds onderwijs opties, zodat studenten die graag een bachelor's degree te verdienen kan dus zelfs tijdens het werk of de zorg voor een gezin.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Medische Studies in UK

gevonden resultaten Filter

BSc in de gezondheidszorg en sociaal beheer zorg (top-up)

Somerset College
Campus Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Taunton

Ontwikkel uw vaardigheden en kennis van de sociale zorg door middel van een mix van leren op de werkplek en klassikaal onderwijs, op onze populaire BSc (Hons) in Volksgezondheid en Sociale Care Management.

BTEC HND in de gezondheidszorg en sociale zorg

OPAL College London
Campus Voltijd 2 jaren Augustus 2020 Verenigd Koninkrijk Londen

De BTEC (Business Technology Engineering Council) HND (Higher National Diploma) is een specialist leerweg met een sterke werk gerelateerde nadruk.

Bachelor in de biomedische wetenschappen (BSC)

Middlesex University London
Campus Voltijd 3 jaren Augustus 2020 Verenigd Koninkrijk Londen UK Online +1 more

Onze BSc Biomedische Wetenschappen Degree met Honours cursus spreekt studenten met een wetenschappelijke achtergrond die geïnteresseerd zijn in een carrière in het ziekenhuis laboratoria ...

BSc (Hons) Healthcare Science

Cardiff Metropolitan University
Campus Voltijd 3 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Cardiff

Healthcare Science is een dynamische en voortdurend evoluerende discipline die hoogopgeleide individuen vereist om een reeks laboratoriumtechnieken uit te voeren die bijdragen aan de algehele zorg en het welzijn van patiënten.

BSc in Nursing - Adult

University of Stirling
Campus Voltijd 48 maanden Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Stirling

Stirling is een uitstekende plek voor u om de vaardigheden van moderne verpleging te leren, die over de hele wereld worden gewaardeerd. Onze cursus is goedgekeurd door de Raad voor Verpleging en Verloskunde en heeft ook meerdere aanbevelingen ontvangen. We hebben de Student Nursing Times Awards gewonnen in 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 en 2018.

MPhysiotherapie - Sport- en bewegingsgeneeskunde

University of Bradford
Campus Voltijd 4 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Bradford

Dit nieuwe vierjarige programma is bedoeld voor studenten die kennis en vaardigheden willen ontwikkelen die specifiek relevant zijn voor sport- en bewegingsinstellingen, maar ook voor meer traditionele fysiotherapieomgevingen. Afgestudeerden behalen een professionele masterkwalificatie op het gebied van fysiotherapie, waardoor er een reeks carrièremogelijkheden ontstaat als fysiotherapeut in de sectoren sport, beweging en gezondheid en welzijn. Het vormt ook de basis voor een verder onderzoek.

BEng (Hons) in biomedische technologie

University of Bradford
Campus Voltijd 4 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Bradford

Pas professionele technische kennis toe om biologische systemen te begrijpen, te wijzigen en te beheersen tijdens deze 4-jarige opleiding voor BEng (Hons) biomedische technologie, inclusief een jaar met sandwichplaatsingen in de industrie.

MBChB graduate vermelding cursus in de geneeskunde en chirurgie

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campus Voltijd 4 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Birmingham

In aanvulling op onze vijf-jaar Geneeskunde en Chirurgie MBChB programma, hebben we de vier jaar MBChB voor afgestudeerden met een eerste graad in een life science.

MBChB in de geneeskunde en chirurgie

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campus Voltijd 5 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Birmingham

De Universiteit van Birmingham geeft u de eerste klas kans die u nodig hebt om de vaardigheden te ontwikkelen om een ​​arts te worden.

Bds in de tandheelkunde

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campus Voltijd 5 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Birmingham

De cursus bij Birmingham wordt geregeld door de Algemene Raad Dental (GDC) en zal u voorzien van een solide basis van het leren waarop je je klinische ervaring en patiëntenzorg te baseren. De lopende onderdeel van hele patiëntenzorg in de klinische praktijk stelt u in staat om speciale onderwijs te integreren en het uitvoeren van de meest geschikte behandeling voor uw patiënten.

bmedsc in biomedische materialen wetenschap

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campus Voltijd 3 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Birmingham

Deze graad biedt u de mogelijkheid om een ​​uitgebreide achtergrond in de medische wetenschap en engineering van materialen te krijgen voor het repareren of vervangen van beschadigde, zieke of ontbrekende weefsels in het menselijk lichaam.