Filter
Bachelor
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Bachelor Opleidingen in Herbal Medicine 2019

Een bachelordiploma wordt door een persoon verdiend nadat hij of zij een rigoureuze drie tot zeven jaar heeft doorlopen met het leren van een specifiek onderwerp. Individuen volgen meestal een bachelordiploma om hun carrièreperspectieven vooruit te helpen.

Wat is een bachelor in kruidengeneeskunde? Een bacheloropleiding op dit gebied is over het algemeen gericht op het bevorderen van een dieper begrip van kruidengeneesmiddelen en hoe deze kunnen worden gebruikt om veel voorkomende aandoeningen en aandoeningen te behandelen. Afgestudeerden van het programma zijn meestal uitgerust om meteen als botanisch-medische experts aan het werk te gaan, maar sommigen kiezen ervoor om een ​​gevorderde graad in het veld na te streven. Tijdens hun studie kunnen deelnemers leren hoe ze kruiden kunnen identificeren en classificeren, hoe ze ziekten kunnen voorkomen en langdurige gezondheid kunnen behouden via het gebruik van planten en hoe ze helende kruiden kunnen cultiveren. Cursussen kunnen ook gericht zijn op de productie- en kwaliteitsbewakingsaspecten van kruidenmedicijnen, evenals de historische, culturele en economische perspectieven van botanische geneesmiddelen.

Afgestudeerden van dit programma hebben de neiging om een ​​diepe waardering te krijgen voor de natuur en de natuurlijke helende eigenschappen en een stevige basis in de huidige onderzoeksmethoden. Velen hebben ook sterke kritisch denkende en analytische vermogens. Elk van deze eigenschappen kan nuttig blijken te zijn in hun persoonlijke en professionele leven.

De kosten van een bachelordiploma verschillen enorm, en individuen moeten hun onderzoek doen voordat ze zich op een bepaald programma kunnen aanmelden. Factoren die van invloed kunnen zijn op de kosten van het lesgeld zijn de locatie van de school en de duur van het programma.

Personen die een geavanceerde graad in kruidengeneeskunde volgen, kunnen ontdekken dat ze veel opwindende carrièrekansen hebben die hen worden aangeboden. Deze kunnen bestaan ​​uit functies als kwaliteitsbewakingsspecialisten, onderzoeks- en ontwikkelaarsexperts, kruidenkwekers, adviseurs op het gebied van de kruidenindustrie, vertegenwoordigers, fabrikanten of samenstellers of acupuncturisten. Afgestudeerden kunnen succes en voldoening vinden in de sectoren gezondheid en welzijn, farmaceutische producten, plantkunde, voeding, voeding, farmacologie of natuurlijke geneeskunde.

Veel instellingen bieden online programma's aan in de kruidengeneeskunde. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Herbal Medicine

Bastyr University

Bastyr Universiteit kruiden sciences afstuderen programma traint professionals die kunnen inspelen op de groeiende vraag naar kruidengeneeskunde experts. Door het bestude ... [+]

Bastyr Universiteit kruiden sciences afstuderen programma traint professionals die kunnen inspelen op de groeiende vraag naar kruidengeneeskunde experts. Door het bestuderen van met meester kruidendokters, studenten voeren een grondig en wetenschappelijk strenge opvoeding. Afgestudeerden completeren het programma in twee jaar en zijn bereid om het veld kruidenproducten direct werk voortgezet onderwijs in te voeren, te beginnen als botanische geneeskunde experts of de uitoefening op aanverwante gebieden.

We zijn meer dan een 'kruiden school, "en dit is meer dan een" kruid-programma. " Deze bachelor's degree is de eerste in zijn soort te worden aangeboden aan een erkende universiteit in de Verenigde Staten. Het programma leidt studenten met zowel de wetenschappelijke kennis en een veelzijdige, persoonlijke begrip van planten, empowerment hen om de kloof tussen de traditionele kruidengeneeskunde en de moderne wetenschap te overbruggen.... [-]

Verenigde Staten Kenmore San Diego
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands