Filter
Bachelor
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bachelor Opleidingen in Holistische geneeskunde 2020

Een bacheloropleiding duurt meestal vier jaar om te voltooien, gedurende welke tijd deelnemers geavanceerde kennis van een bepaald onderwerp opdoen. Individuen volgen meestal een bachelordiploma om hun loopbaanperspectieven te verbeteren.

Wat is een bachelor in holistische geneeskunde? Cursussen van dit programma zijn over het algemeen gericht op het bevorderen van het inzicht van de deelnemers in bewegen, voeding, passende eetgewoonten en gezond gedrag in de levensstijl. Het doel van het programma is in het algemeen om individuen voor te bereiden om anderen te helpen gezondere en langere levens te leiden via holistische maatregelen. Cursussen kunnen zich richten op de analyse en het begrip van economische, culturele en sociale omstandigheden die van invloed zijn op de gezondheid, en de belangrijkste rollen fysieke activiteit en voeding spelen in gezondheid en ziekte.

Afgestudeerden van dit programma hebben de neiging het vermogen te ontwikkelen om op grotere schaal te denken om wereldwijde oplossingen voor de gezondheidszorg te ontwikkelen en te implementeren. Velen krijgen ook een scherp onderzoeks-, analyse- en kritisch-denkvermogen. Elk van deze vaardigheden is interdisciplinair en kan afgestudeerden helpen in hun gekozen loopbaangebied en in hun leven.

De kosten van een bachelorgraad variëren aanzienlijk van school tot school en van locatie tot locatie. Toekomstige studenten moeten hun onderzoek doen voordat ze zich aanmelden voor een programma.

Personen die afstuderen met een Bachelor in Holistic Medicine zijn mogelijk goed uitgerust om een ​​aantal interessante carrièremogelijkheden na te streven. Sommige functietitels die deelnemers aan het programma kunnen hebben, zijn onder meer fysiotherapeut, massagetherapeut, personal trainer, verpleegkundige, voedings- en voedingsadviseur, chiropractor en acupuncturist. Afgestudeerden kunnen gaan naar de gezondheidszorg, sport, voeding, overheid, food services of consulting industrieën. Ze kunnen voldoening vinden in privéziekenhuizen, openbare klinieken, sportscholen en sportclubs of academische instellingen.

Waar een persoon naar school gaat hangt uiteindelijk af van zijn of haar locatie, budget en bestaande verplichtingen. Online programma's bieden flexibiliteit die niet in de klas wordt aangeboden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Holistische geneeskunde

University of Johannesburg

De cursussen voor de BTech in Somatology omvatten Reflexologie (gespecialiseerde massagetechnieken), Onderzoeksmethodologie, Camouflagetherapie, Somatechnieken, Permanent ... [+]

Modules en tijdschema

Semester 1

DAG 1Reflexologie (gespecialiseerde massagetechnieken)onderzoeksmethodeCamouflagetherapiePermanente make-upDAG 2Somatechnieken IVPermanente make-upSociaal-psychologie

Semester 2

DAG 1Aromatherapie (gespecialiseerde massagetechnieken)Thaise massageBedrijfspraktijkSomatology Research ProjectDAG 2BedrijfspraktijkTTSomatology Research ProjectCase studies reflexologieToelatingseisenEen nationaal diploma in de somatologie of gelijkwaardig.Een minimum van 60% is vereist in het NDip-programma.Contact details

Naam: mevrouw Debbie Campbell Tel: 011 559 6511 / e-mail: debbiec@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands