Filter
Bachelor
Ierland Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelor Opleidingen in Ierland 2019/2020

Een bachelor is een geavanceerde graad die normaal gesproken duurt ongeveer vier jaar onderwijs te verdienen. De kennis en opleiding studenten krijgen terwijl het verdienen van hun diploma kunnen leiden tot ongelooflijke professionele mogelijkheden bij het afstuderen.

Ierland is een eiland aan de noord-westen van het vasteland van Europa. Het is het derde grootste eiland van Europa en de twintigste-grootste eiland op aarde. In het oosten is het grotere eiland Groot-Brittannië, waar het wordt gescheiden door de Ierse Zee.

Bachelor Opleidingen in Ierland

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Deze opleiding is gericht op de voorbereiding van internationaal erkende diploma verpleegkundigen om wereldwijd te werken. Het programma zorgt ervoor dat studenten het be ... [+]

Dit is een innovatieve top-up Bachelor in de verpleegkunde (BN) programma (International) die gericht zijn op de voorbereiding van verpleegkundigen om wereldwijd te werken; geleverd in een unieke omgeving in het noordwesten van Ierland, St. Angela's College, een College van de Nationale Universiteit van Ierland, Galway (NUI Galway).

De opleiding is bedoeld om ervoor te zorgen dat de studenten het bereiken van de vakbekwaamheid en academische krediet om te werken in een verscheidenheid van klinische settings over de hele wereld. Alle studenten worden toegewezen een academische adviseur voor hun educatieve ontwikkeling te ondersteunen in aanvulling op een aangewezen International Student Tutor (IST) naar de taal, culturele, sociale en persoonlijke ondersteuning te vergemakkelijken.... [-]

Ierland Sligo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands