HEALTHCARESTUDIES.NL

Top Bachelor Opleidingen in de Verenigde Sligo in Ierland 2019

Een bachelor is een graad die kan worden verkregen na drie tot vier jaar van de studie. Het invullen van een bachelor's degree kunnen afgestudeerden met meer carrièremogelijkheden en de kans om meer geld te verdienen in hun leven te bieden.

Ierland onlangs geïmplementeerd een wet, die mandaten alle studenten die een universitaire opleiding toe te passen voor de overheid leningen om hen in staat hun hogere academische dromen te realiseren. Eerste officiële taal is Iers, ook wel bekend als de Ierse Gaelic, maar Engels (de tweede officiële taal) wordt op grotere schaal gebruikt. De nationale hoofdstad is Dublin. Ierland is beroemd om Saint Patrick's Day (17 maart) vieren over de hele wereld.

Een van de meest dichtbevolkte steden van Ierland, Silgo, staat bekend om zijn vooruitgang in opkomende technologieën en ondernemerschap.Deze stad heeft een aantal van de beste IT en technologie gebaseerde universiteiten en onderwijsinstellingen, zoals Institute of Technology Sligo en St Angela 's College, Sligo

Bachelors in de Verenigde Sligo in Ierland

gevonden resultaten Filter

Bachelor in de verpleegkunde (internationale) top-up 1 jr graad

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Ierland Sligo

Deze opleiding is gericht op de voorbereiding van internationaal erkende diploma verpleegkundigen om wereldwijd te werken. Het programma zorgt ervoor dat studenten het bereiken van de vakbekwaamheid en academische krediet om te werken in een verscheidenheid van klinische settings over de hele wereld.