HEALTHCARESTUDIES.NL

Bachelor in Ierland

Top Bachelor Opleidingen in Ierland 2019

Een bachelor is een geavanceerde graad die normaal gesproken duurt ongeveer vier jaar onderwijs te verdienen. De kennis en opleiding studenten krijgen terwijl het verdienen van hun diploma kunnen leiden tot ongelooflijke professionele mogelijkheden bij het afstuderen.

Ierland is een eiland aan de noord-westen van het vasteland van Europa. Het is het derde grootste eiland van Europa en de twintigste-grootste eiland op aarde. In het oosten is het grotere eiland Groot-Brittanniƫ, waar het wordt gescheiden door de Ierse Zee.

Bachelor Opleidingen in Ierland

Results

Bachelor in de verpleegkunde (internationale) top-up 1 jr graad

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Ierland Sligo

Deze opleiding is gericht op de voorbereiding van internationaal erkende diploma verpleegkundigen om wereldwijd te werken. Het programma zorgt ervoor dat studenten het bereiken van de vakbekwaamheid en academische krediet om te werken in een verscheidenheid van klinische settings over de hele wereld.


Licentiaat in de Traditionele Chinese Geneeskunde

Irish College of Traditional Chinese Medicine
Campus Deeltijd 3 jaar October 2019 Ierland Dublin

Als u wilt een "Superior Practitioner 'van acupunctuur TCM, in staat om acupunctuur te gebruiken, niet alleen om te verlichten of zelfs genezen, de huidige ziekten, maar ook om te helpen een klant beter worden uitgerust om te voorkomen dat toekomstige ziekte van voorkomende, dan is de Lic zijn. TCM is de cursus voor jou. Wilt u een specialist in acupunctuur TCM staat om gezonde klanten te helpen om op die manier blijven worden en zelfs verbeteren van hun eigen ...