Bachelor in Bologna in Italië

Top Medische Studies in Bologna in Italië 2018

Master

Een bachelor's degree is een hoger onderwijs programma dat in ongeveer vier jaar kan worden verkregen. Veel bacheloropleidingen worden aangeboden in persoon als op online, zodat ook studenten die in afgelegen gebieden wonen of die de school full-time kunnen hun opleiding te bevorderen niet bij te wonen.

Officieel bekend als de Italiaanse Republiek, het land is gevonden in Zuid-Europa. De officiële taal is het Italiaans en het cultureel rijke hoofdstad is Rome. Veel van de oudste universiteiten ter wereld 's bevinden zich in Italië, in het bijzonder de Universiteit van Bologna (opgericht in 1088). Er zijn drie Superior Graduate Schools met "de status van universiteit ", drie instituten met de status van de Doctoral Hogescholen, die functioneren op graduate en post-graduate niveau.

Onder een van de zeer oude steden van Italië, is Bologna altijd een zeer voorname plaats om te bezoeken en het verkrijgen van onderwijs. Onderwijsinstellingen, zoals de Universiteit van Bolonga, roemen goed opgeleide docenten en het onderwijs in de middeleeuwse kunst, muziek en cultuur.

Medische Studies in Bologna in Italië

Lees meer

Bachelor In De Genomica

University of Bologna
Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Italië Bologna

Genomics is een internationale 3-jarige bacheloropleiding in het Engels, met vorming van afgestudeerden in de biotechnologie en life sciences die specifiek gekwalificeerd zijn om wiskunde, statistiek en informatica toe te passen op de structurele en functionele analyses van genomen. [+]

Top Bachelor Opleidingen in Bologna in Italië. Waarom Genomics studeren?Genomics is een internationale 3-jarige bacheloropleiding in het Engels, met vorming van afgestudeerden in de biotechnologie en life sciences die specifiek gekwalificeerd zijn om wiskunde, statistiek en informatica toe te passen op de structurele en functionele analyses van genomen.Afgestudeerden in Genomics zullen in staat zijn om biologische datasets te ondervragen, organiseren, annoteren en cureren, en om hulpmiddelen en inzichten te bieden voor het begrip van -omische gegevens en voor de systeembiologie van prokaryoten en hogere organismen, inclusief de mens.ToelatingseisenHoe te solliciteren: deadlines, vereisten, toelatingsprocedures voor Italiaanse en internationale studenten. ... [-]