HEALTHCARESTUDIES

Bachelor Opleidingen in de Verenigde Bologna in Italië 2020/2021

Een vrijgezel, dat is een undergraduate-diploma, kan worden verdiend uit hogescholen en universiteiten verspreid over de hele wereld. Bacheloropleidingen worden aangeboden in verschillende concentraties zodat studenten hun opleiding aan te passen aan hun toekomstige doelen kunnen op maat.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Onder een van de zeer oude steden van Italië, is Bologna altijd een zeer voorname plaats om te bezoeken en het verkrijgen van onderwijs. Onderwijsinstellingen, zoals de Universiteit van Bolonga, roemen goed opgeleide docenten en het onderwijs in de middeleeuwse kunst, muziek en cultuur.

Bachelors in de Verenigde Bologna in Italië

gevonden resultaten Filter

Bachelor in de genomica

University of Bologna
Bachelor
okt 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

De bachelor in Genomics biedt de theoretische en praktische basis voor het opleiden van een professional die in staat is IT, wiskundige en statistische vaardigheden toe te pas ...

Lees meer

Bachelor in de geneeskunde en de chirurgie

University of Bologna
Bachelor
okt 2020
<
Voltijds
<
6 jaren
Engels
Campus

Het hoofddoel van het Single-Cycle Degree-programma in geneeskunde en chirurgie is om medisch afgestudeerden te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​ ...

Lees meer