HEALTHCARESTUDIES.NL

Beste Bachelor Opleidingen in Italië 2019/2020

Een vrijgezel, dat is een undergraduate-diploma, kan worden verdiend uit hogescholen en universiteiten verspreid over de hele wereld. Bacheloropleidingen worden aangeboden in verschillende concentraties zodat studenten hun opleiding aan te passen aan hun toekomstige doelen kunnen op maat.

Officieel bekend als de Italiaanse Republiek, het land is gevonden in Zuid-Europa. De officiële taal is het Italiaans en het cultureel rijke hoofdstad is Rome. Veel van de oudste universiteiten ter wereld 's bevinden zich in Italië, in het bijzonder de Universiteit van Bologna (opgericht in 1088). Er zijn drie Superior Graduate Schools met "de status van universiteit ", drie instituten met de status van de Doctoral Hogescholen, die functioneren op graduate en post-graduate niveau.

Bachelors in Italië

gevonden resultaten Filter

Bachelor in de technologie-engineering voor de gezondheid (onderwezen in het Italiaans)

University Of Bergamo
Campus Voltijd 3 jaren Oktober 2019 Italië Bergamo

Het doel van de cursus is om ingenieurs die zal samenwerken met de medische staf aan patiënten met een meer effectieve behandelingen, op basis van het gebruik van innovatieve technologieën te trainen. Deze professionele is ook in staat om te organiseren en efficiënt gebruik van technologische hulpmiddelen voor de patiënt zorg en bijstand.

Bachelor in de geneeskunde en de chirurgie

University of Bologna
Campus Voltijd 6 jaren Vraag informatie aan Italië Bologna

Het hoofddoel van het Single-Cycle Degree-programma in geneeskunde en chirurgie is om medisch afgestudeerden te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​moderne vorm van geneeskunde te beoefenen; ze moeten gezondheidsbevordering, ziektepreventie, behandeling en revalidatie in hun praktijk kunnen integreren, en ze moeten dit ook in een internationale context kunnen doen.

Bachelor in de genomica

University of Bologna
Campus Voltijd 3 jaren Vraag informatie aan Italië Bologna

De internationale graad in Genomics biedt de theoretische en praktische basis voor het trainen van een professional die in staat is om IT, wiskundige en statistische vaardigheden toe te passen bij de analyse van genomische gegevens en bijgevolg voor de analyse van transcriptomische, proteomische en epigenomische gegevens, de biologie van systemen en metagenomics, in prokaryoten, eukaryoten en mensen.

Master in theorie en methoden van preventieve en aangepaste fysieke activiteiten

University of Parma
Campus Voltijd 2 jaren Oktober 2019 Italië Parma

Masteropleiding Theorie en Methoden van Preventieve en Aangepaste Fysieke Activiteiten is een tweejarige gratis toegangsmaster voor 120 ECT's. Leraren lichamelijke opvoeding en sportactiviteiten. Dit is een dagelijks leven en sociale participatie.

Bachelor in de verloskunde

University of Parma
Campus Voltijd 3 jaren Vraag informatie aan Italië Parma

De cursus in verloskunde is een theorie van praktische training voor de toekomstige vroedvrouw. De focus ligt op diepgaande kennis van fysiologie, promotie en onderhoud van de gezondheid van vrouwen in alle stadia van het leven met bijzondere aandacht voor het moeder-kind paar.

Bachelor in de verpleegkunde

University of Parma
Campus Voltijd 3 jaren Oktober 2019 Italië Parma

De studenten van de University of Parma , Course van Bachelor's Degree in de verpleegkunde zijn ingeschreven in een drie-jaar full-time opleiding duurt.

Bachelor in de verpleegkunde

Sapienza University of Rome
Campus Voltijd 3 jaren Oktober 2019 Italië Rome

De Bachelors-programma in de verpleegkunde, dat is de eerste en enige Nursing programma dat momenteel in het Engels gehouden in Italië, bereidt studenten om te werken als gecertificeerde klinische verpleegkundigen en gecertificeerd verpleegkundig specialisten (anesthesisten, verloskundigen, prenatale en gynaecologische zorg) in de publieke en private gezondheidszorg faciliteiten in de Europese Gemeenschap.