Bachelor in Leeftijdszorg

Top Bachelor Opleidingen in Leeftijdszorg 2019

Leeftijdszorg

Een bachelor's degree is een undergraduate onderwijs weg die leerlingen voorbereidt op een carrière in hun interessegebied. Meestal het nemen van drie tot vijf jaar in beslag, er zijn bacheloropleidingen in een verscheidenheid aan disciplines die worden aangeboden in de hogescholen en universiteiten over de hele wereld.

Wat is een Bachelor in Age Care? Dit programma is bedoeld voor studenten die willen werken met de oudere bevolking. Er zijn veel verschillende aspecten van de vergrijzing van de gemeenschap, waaronder een lichamelijke handicap, psychische problemen, afhankelijkheid, en het gebrek aan mobiliteit. Deze opleiding zal studenten met de kennis en vaardigheden uit te rusten om ouderen te helpen in verschillende situaties. Klasse werk kunnen zijn schriftelijke tests, lezingen, case studies, projecten, scenario's, en de deelname aan de arbeidsmarkt.

Mensen worden steeds langer leven, en een van de voordelen van het verdienen van een tijdperk zorg graad is dat er altijd zal zijn kansen op werk.School geeft studenten de kans om erachter te komen welk gebied (s) met betrekking tot senior zorg die zij willen nastreven, en stages kunnen hun carrière vooruitzichten te helpen.

De kosten die gemoeid zijn met een Bachelor in Age Care kan nogal variëren van de ene plaats naar de andere. De duur van het programma en de locatie van de school zijn de belangrijkste factoren. Rechtstreeks contact opnemen met de scholen is de beste manier om erachter te komen specifieke collegegeld en vergoedingen.

De kansen op werk zijn groot voor mensen met een educatieve achtergrond in leeftijd zorg. Het inhuren van bedrijven kunnen verpleeghuizen, woonzorgcentra, Hospice, rusthuizen, bejaardentehuizen, ziekenhuizen en recreatiecentra. Sommige functiebenamingen kunnen recreatie therapeut, gezondheidszorg aide, fysiotherapeut, programma directeur, en ergotherapeut. Degenen met een verpleegkundige achtergrond kan helpen met een verscheidenheid aan medische en sanitaire omstandigheden, en administratieve functies zijn opties voor mensen met een zakelijke achtergrond.

Er zijn graden mogelijkheden over de hele wereld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een carrière in leeftijd zorg. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Bachelor aging management services

Ferdinand Porsche Fern FH
Online Deeltijd 3 jaar September 2019 Oostenrijk Austria Online Wenen Wiener Neustadt +2 more

De Humboldt Bildungsges.mbH met de online campus in Wenen is de grootste afstandsonderwijs instelling in Oostenrijk en heeft een goed 50ste [+]

De Studies Interdisciplinaire en praktische

De interdisciplinaire oriëntatie en methodologische en didactische opzet van de cursus krijg je uitgebreide kennis en nuttige vaardigheden te verwerven.

Zij verwerven kennis en inzicht

het fenomeen van de vergrijzing, om structuren, processen en contexten van sociale en gezondheidsdiensten, naar het verband tussen demografische, sociale en economische aspecten.

Zij omgaan met

Factoren die van invloed gezondheid en kwaliteit van leven op latere leeftijd, Beleid gericht op het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven op latere leeftijd, nieuwe technologieën om het dagelijks leven van ouderen te ondersteunen. ... [-]