HEALTHCARESTUDIES.NL

Top Medische Studies in Libanon 2019/2020

Een bachelor is een geavanceerde graad die normaal gesproken duurt ongeveer vier jaar onderwijs te verdienen. De kennis en opleiding studenten krijgen terwijl het verdienen van hun diploma kunnen leiden tot ongelooflijke professionele mogelijkheden bij het afstuderen.

Libanon-officieel de Libanese Republiek. Het wordt gevonden in het oostelijke Middellandse-Zeegebied. Veel mensen in het land hebben toegang tot het onderwijs die in feite is opgebouwd uit elementaire, lagere en middelbare evenals tertiair onderwijs.

Bachelors in Libanon

gevonden resultaten Filter

Bachelor in de Biomedische Wetenschappen

Lebanese International University
Campus Voltijd 3 jaren Oktober 2019 Libanon Beiroet

Medische Biochemie is ontworpen om de basis van biochemie presenteren, dus met inbegrip van een studie van de structuur van de koolhydraten, vetten, eiwitten, enzymen en nucleotiden, in aanvulling op hun metabolisme, bio-energetica, membranen en signaleringssystemen, integratie en regulering van de belangrijkste metabole routes , stikstof metabolisme, myoglobine, hemoglobine, en hemostase, met de nadruk op de biochemische basis van de ziekte bij de mens.

Bachelor in de farmacie

Lebanese International University
Campus Voltijd 3 jaren Oktober 2019 Libanon Beiroet

Doseren praktijken, begeleiding en het controleren op interacties tussen geneesmiddelen en andere apotheek praktijken zullen worden toegepast in dit programma, zodat de student zal worden geƫvalueerd voor klinische en praktische vaardigheden bij het afstuderen.

Bachelor in ergotherapie

Saint Joseph University of Beirut
Campus Voltijd 4 jaren Oktober 2019 Libanon Beiroet

Ergotherapie (OT) is een noodzakelijk en duidelijk rehabilitatieberoep dat nog steeds in opkomst is in Libanon.