HEALTHCARESTUDIES

Medische Studies in Lichamelijke Opvoeding in de Verenigde Staten

Een vrijgezel, dat is een undergraduate-diploma, kan worden verdiend uit hogescholen en universiteiten verspreid over de hele wereld. Bacheloropleidingen worden aangeboden in verschillende concentraties zodat studenten hun opleiding aan te passen aan hun toekomstige doelen kunnen op maat.

Lichamelijk welzijn, zoals lichaamsbeweging, hygi├źne en gezondheid, kunnen deel uitmaken van de studie lichamelijke opvoeding. Klassen kunnen strategie├źn gebruiken die fysieke activiteit en lichaamsonderhoud bevorderen en die een basis kunnen leggen voor een actieve, gezonde levensstijl.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Bachelor Opleiding in Lichamelijke Opvoeding in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Lichamelijke Opvoeding, Verenigde Staten Filter

Baccalaureaat in de gezondheidszorg en menselijke prestaties

Glenville State College
Bachelor
sep 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

Het ministerie van Volksgezondheid & Physical Education biedt een uitdagend programma waarin studenten met de academische kennis en technische vaardigheden die hen voor te ...

Lees meer