HEALTHCARESTUDIES.NL

Beste Bachelor Opleidingen in de Verenigde Kaunas in Litouwen 2019

Een bachelor is een geavanceerde graad die normaal gesproken duurt ongeveer vier jaar onderwijs te verdienen. De kennis en opleiding studenten krijgen terwijl het verdienen van hun diploma kunnen leiden tot ongelooflijke professionele mogelijkheden bij het afstuderen.

De Republiek Litouwen is de officiƫle naam van het land. Het wordt gevonden in noordelijke deel van Europa. Litouwen waardeert wetenschap en techniek in hun onderwijs hoog. Het heeft de fundamentele aspecten van primaire, secundaire en tertiaire niveaus van onderwijs. Litouwen is een andere toonaangevende land in de verstrekking van kunst, wetenschap, techniek en technologische opleidingen. Litouwen heeft een aantal uitdagingen geconfronteerd in het hoger onderwijs de afgelopen jaren, dat leidde tot de oprichting van de 20 universiteiten om de toegankelijkheid te verbeteren.

Kaunas is beroemd om haar culturele erfgoed en academische waarde. Onderwijsinstellingen in de stad, zoals Vytautas Magnus University, Litouwse University of Health Sciences, en Aleksandras Stulginskis University zijn empowerment van menselijk kapitaal met een kwaliteit van het onderwijs sinds jaren.

Bachelor Opleidingen in de Verenigde Kaunas in Litouwen

gevonden resultaten Filter

Bachelor in de verpleegkunde, huisartsgeneeskunde verpleegkundige

Lithuanian University of Health Sciences
Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Litouwen Kaunas

Verpleging programma op het undergraduate niveau-module gebaseerd, die beter leren mogelijk te maken en voldoen aan EU-normen voor de verpleging. De nadruk wordt gelegd op de voor het vakgebied kwalificaties.

Bachelor van de volksgezondheid

Lithuanian University of Health Sciences
Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Litouwen Kaunas +1 more

De voedselveiligheid opleiding is gericht op de professionals gewijd aan de toepassing van hun vaardigheden en kennis voor de bescherming en verbetering van de volksgezondheid door te zorgen en het verbeteren van de voedselveiligheid langs voedselproductieketen en door het verminderen van de blootstelling aan chemische en biologische gevaren van te bereiden de voedselconsumptie.

Bachelor in fysiotherapie

Lithuanian Sports University
Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Litouwen Kaunas

Het doel van het programma is om universitaire fysiotherapeuten van hoge kwaliteit te onderwijzen op basis van de nieuwste fundamentele en toegepaste interdisciplinaire wetenschap en moderne technologische prestaties.