HEALTHCARESTUDIES.NL

Beste Medische Studies in Litouwen 2019

Een bachelor is een geavanceerde graad die normaal gesproken duurt ongeveer vier jaar onderwijs te verdienen. De kennis en opleiding studenten krijgen terwijl het verdienen van hun diploma kunnen leiden tot ongelooflijke professionele mogelijkheden bij het afstuderen.

Litouwen, officieel de Republiek Litouwen is een land in Noord-Europa, de grootste van de drie Baltische staten. Het is gelegen langs de zuidoostelijke kust van de Baltische Zee, in het oosten van Zweden en Denemarken. Meer dan 90% van de Litouwers spreken tenminste een vreemde taal en de helft van de bevolking spreekt twee vreemde talen, vooral Russisch en Engels.

Bachelor Opleidingen in Litouwen

gevonden resultaten Filter

Bachelor in de verpleegkunde, huisartsgeneeskunde verpleegkundige

Lithuanian University of Health Sciences
Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Litouwen Kaunas

Verpleging programma op het undergraduate niveau-module gebaseerd, die beter leren mogelijk te maken en voldoen aan EU-normen voor de verpleging. De nadruk wordt gelegd op de voor het vakgebied kwalificaties.

Bachelor van de volksgezondheid

Lithuanian University of Health Sciences
Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Litouwen Kaunas +1 more

De voedselveiligheid opleiding is gericht op de professionals gewijd aan de toepassing van hun vaardigheden en kennis voor de bescherming en verbetering van de volksgezondheid door te zorgen en het verbeteren van de voedselveiligheid langs voedselproductieketen en door het verminderen van de blootstelling aan chemische en biologische gevaren van te bereiden de voedselconsumptie.

Bachelor in fysiotherapie

Lithuanian Sports University
Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Litouwen Kaunas

Het doel van het programma is om universitaire fysiotherapeuten van hoge kwaliteit te onderwijzen op basis van de nieuwste fundamentele en toegepaste interdisciplinaire wetenschap en moderne technologische prestaties.