Bachelor in Maleisië

Beste Bachelor Opleidingen in Maleisië 2018

Master

Een vrijgezel, dat is een undergraduate-diploma, kan worden verdiend uit hogescholen en universiteiten verspreid over de hele wereld. Bacheloropleidingen worden aangeboden in verschillende concentraties zodat studenten hun opleiding aan te passen aan hun toekomstige doelen kunnen op maat.

Maleisië is een federale constitutionele monarchie in Zuidoost-Azië. Het bestaat uit dertien staten en drie federale gebieden en heeft een totale landmassa van 329.847 vierkante kilometer van elkaar gescheiden door de Zuid-Chinese Zee in twee even grote regio's, het schiereiland Maleisië en Maleisisch Borneo.

Bachelor Opleidingen in Maleisië

Lees meer

Mbbs Bachelor In De Geneeskunde - Bachelor In De Chirurgie

Melaka-Manipal Medical College
Campus Voltijd 5 jaar April 2018 Maleisië Melaka

Fase I (Manipal Campus, India) 2,5 jaar preklinisch onderzoek [+]

Overzicht Fase I

Lijst van afdelingen tijdens fase I (Manipal Campus)

Afdeling Anatomie

Het Department of Anatomy is de grootste afdeling in de instelling en richt zich op het bieden van een goede leeromgeving voor medisch afgestudeerde studenten.

Afdeling Biochemie

De afdeling Biochemie levert een belangrijke bijdrage aan het geven van voorlichting over biochemie en helpt de risicofactoren voor de ontwikkeling van multifactoriële ziekten zoals diabetes mellitus of een hartinfarct te beoordelen.

Afdeling Microbiologie

De afdeling Microbiologie van Melaka Manipal Medical College biedt een studieprogramma voor de tweedejaars medische studenten om kennis en vaardigheden te bieden in infectieziekten en immunologie die essentieel zijn voor de beoefening van de geneeskunde.... [-]


Bachelor Of Dental Surgery

Melaka-Manipal Medical College
Campus Voltijd 5 jaar October 2018 Maleisië Melaka

De vijf jaar Bachelor of Dental Surgery (BDS) -programma wordt uitgevoerd in Manipal campus, India voor Fase I en Melaka campus, Maleisië voor fase II. De inspanning is een waarheidsgetrouwe weerspiegeling van de Manipal-visie in het koesteren van studenten met torenhoge persoonlijkheden en het versterken van het op waarde gebaseerde onderwijs van Manipal.

[+]

Inleiding tot het BDS-programma

De vijf jaar Bachelor of Dental Surgery (BDS) -programma wordt uitgevoerd in Manipal campus, India voor Fase I en Melaka campus, Maleisië voor fase II. De inspanning is een waarheidsgetrouwe weerspiegeling van de Manipal-visie in het koesteren van studenten met torenhoge persoonlijkheden en het versterken van het op waarde gebaseerde onderwijs van Manipal.

Inzicht in het belang van het koppelen van cultuur, kennis, humanitaire activiteiten en professionalisme, het BDS-programma is ontworpen om studenten te laten profiteren van beide landen om uitmuntendheid in de academische wereld en gezondheid te stimuleren.

De Faculteit der Tandheelkunde (FOD) neemt het traditionele curriculum over als de benadering van onderwijsleer. ... [-]


Bachelor In De Fysiotherapie

Cyberjaya University College of Medical Sciences
Campus Voltijd 4 jaar February 2018 Maleisië Cyberjaya

Deze zeer veeleisende, 4-jarige professionele opleiding leert u op feiten gebaseerde beoordeling, diagnose en behandelvaardigheden.

[+]

Fysiotherapeuten helpen mensen die getroffen zijn door verwonding, ziekte of handicap door beweging en beweging, manuele therapie, educatie en advies. Deze zeer veeleisende, 4-jarige professionele opleiding leert u op feiten gebaseerde beoordeling, diagnose en behandelvaardigheden.

Het curriculumontwerp, gebaseerd op aanbevelingen van de World Confederation Physical Therapy (WCPT) , weerspiegelt de huidige praktijk met onderzoeksbewijs en verhoogt de kennis, vaardigheden en professionaliteit van de studenten. Samen met theoretische kennis, zullen de studenten passende praktische vaardigheden verwerven door middel van praktische sessies in ons vaardighedenlab.

Studenten zullen worden uitgerust met fysiotherapeutische vaardigheden voor speciale gebieden zoals geriatrie, kindergeneeskunde, sport en de gezondheid van vrouwen. Studenten zullen vanaf het vierde semester van het ziekenhuis op passende klinische gebieden in de ziekenhuizen worden geplaatst.... [-]


Bachelor In De Biomedische Techniek Technologie

Cyberjaya University College of Medical Sciences
Campus Voltijd 4 jaar February 2018 Maleisië Cyberjaya

Biomedische Technologie Technologie is de toepassingen van technische filosofie en vaardigheden op het medisch gebied. Het combineert de ontwerp- en probleemoplossende vaardigheden van de ingenieurswetenschappen met de medische en biologische wetenschappen om de gezondheidszorg van de patiënt en de levenskwaliteit van individuen te verbeteren. [+]

Biomedische Technologie Technologie is de toepassingen van technische filosofie en vaardigheden op het medisch gebied. Het combineert de ontwerp- en probleemoplossende vaardigheden van de ingenieurswetenschappen met de medische en biologische wetenschappen om de gezondheidszorg van de patiënt en de levenskwaliteit van individuen te verbeteren.

Studenten krijgen blootstelling en ervaring met het behandelen van diverse apparatuur en apparaten, zoals patiëntenmonitoren, elektrocardiografen, infusieapparatuur, bloedgasanalysatoren, patiëntenzorgcomputers en andere medische hulpmiddelen.

Leerresultaten

Ons curriculum biedt een sterke basis in engineering, medisch, wetenschap, wiskunde en humaniora. Wij integreren de kernkennis van ingenieursdisciplines en moderne biologie om problemen op te lossen die zich voordoen in biologische systemen.... [-]


Bachelor In De Apotheek

Cyberjaya University College of Medical Sciences
Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Maleisië Cyberjaya

De Bachelor in Farmacie (Hons) op CUCMS is een 4 jaar programma (8 semesters) die studenten voorbereidt om gekwalificeerde en bekwame apothekers te worden, die in alle aspecten gerelateerd zijn aan medicijnen, medicijnen en farmaceutische zorg. [+]

De Bachelor in Farmacie (Hons) op CUCMS is een 4 jaar programma (8 semesters) die studenten voorbereidt om gekwalificeerde en bekwame apothekers te worden, die in alle aspecten gerelateerd zijn aan medicijnen, medicijnen en farmaceutische zorg.

Het programma beoogt studenten voor te bereiden op verschillende farmaceutische gebieden zoals ziekenhuis, gemeenschap, industrie, academici, onderzoek en handhaving. Studenten krijgen ook uitgebreide blootstelling aan militaire apotheek en apotheekbeheer in ramp- en humanitaire hulpverlening.

Aangewezen ziekenhuizen en klinieken onder het Ministerie van Volksgezondheid en het Ministerie van Defensie worden gebruikt voor opleiding en praktische attachment van CUCMS apotheekstudenten. Daarnaast worden de studenten in de loop van hun studiejaren in CUCMS onder een aantal gemeentelijke apotheken en industriële apotheken geplaatst.... [-]


Bachelor In De Geneeskunde En Bachelor In De Operatie (mbbs)

Cyberjaya University College of Medical Sciences
Campus Voltijd 5 jaar August 2018 Maleisië Cyberjaya

Het MBBS programma biedt een effectieve en uitstekende opleiding en opleiding in de geneeskunde. Het maakt gebruik van een studentgerichte en probleemgerichte aanpak van leren die van toepassing zou zijn in de loopbaan van de arts. [+]

Het universitair volledig geaccrediteerde medische programma, dat sinds 2005 loopt, heeft meer dan 700 artsen geproduceerd.

Het MBBS programma biedt een effectieve en uitstekende opleiding en opleiding in de geneeskunde. Het maakt gebruik van een studentgerichte en probleemgerichte aanpak van leren die van toepassing zou zijn in de loopbaan van de arts.

Een 5-jarig programma is ingedeeld in twee fasen, namelijk de fase Basic Medical Sciences (Years 1-2) en Clinical Sciences fase (Jaar 3-5). De eerste twee jaar dienen als basis voor basis medische kennis en wordt georganiseerd in opeenvolgende cursussen / blokken met vroege klinische blootstelling.

Studenten moeten de basis medische wetenschappen succesvol afronden voorafgaand aan het begin van de kleuterschool. Vanaf het derde jaar wordt de theoretische opleiding uitgebreid met de klinische praktijk, waar studenten leren in de verschillende aangesloten ziekenhuizen en gezondheidscentra. Succesvolle afgestudeerden krijgen een Bachelor of Medicine & Bachelor of Surgery (MBBS) diploma erkend door de Maleisische Medische Raad.... [-]


Bachelor In De Fysiotherapie (Hons)

MAHSA University
Campus Voltijd 4 jaar January 2018 Maleisië Selangor Kuala Lumpur +1 more

[+]

Programma Overzicht Programma Structuur

Semester 1

Semester 2

Semester 3

Semester 4

Semester 5

Semester 6

Semester 7

Semester 8

Toelatingseis Carrièremogelijkheden Fysiotherapeut voordelen [-]

Bachelor In De Biomedische Wetenschappen (hons)

MAHSA University
Campus Voltijd 4 jaar January 2018 Maleisië Selangor Kuala Lumpur +1 more

MAHSA University's Bachelor of Biomedical Sciences (Hons) is een 4-jarig programma op maat voor personen die op zoek zijn naar een carrière in de biomedische wetenschap op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, diagnostiek of productie. [+]

Programma Overzicht

MAHSA University's Bachelor of Biomedical Sciences (Hons) is een 4-jarig programma op maat voor personen die op zoek zijn naar een carrière in de biomedische wetenschap op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, diagnostiek of productie.

Tijdens het programma zullen de leerlingen onderwerpen zoals biologie, chemie, fysiologie, farmacologie, statistiek, genetica, immunologie, moleculaire en cellulaire biologie, pathologie, histologie, hematologie, epidemiologie, toxicologie en neurowetenschappen verkennen.

Afgestudeerden van de Bachelor of Biomedical Sciences (Hons) van de MAHSA-universiteit kunnen uitkijken naar carrièremogelijkheden zoals milieudeskundigen, gezondheidsspecialisten, gezondheidsopvoeders, pathologen, laboratoriumtechnici, farmacologen, microbiologen en talrijke andere belangrijke rollen in de biomedische sector.... [-]


Bachelor In De Fysiotherapie (Hons)

AIMST University
Campus Voltijd 4 jaar July 2018 Maleisië Kuala Lumpur Kedah +1 more

[+]

Jaar 1

Semester 1

Semester 2

Jaar 2

Semester 1

[-]

Bachelor of Dental Technology

AIMST University
Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Maleisië Kuala Lumpur Kedah +1 more

[+]

Jaar 1

Jaar 2

Jaar 3

Jaar 4

Career Opties Financiële steun [-]

Bachelor - Gezondheidswetenschappen

INTI International University & Colleges, Malaysia
Campus Voltijd January 2018 Maleisië Kuala Lumpur Batu Pahat

Onze Health Sciences programma helpt je voor te bereiden tot het nemen van die rollen. We bestrijken een bereik in ons curriculum dat diagnostische, technische, therapeutische en directe patiëntenzorg en ondersteunende diensten omvat. [+]

Als mondiale technologische vooruitgang, zo doet ook de wereld van de gezondheidszorg. Dit is te wijten aan belangrijke ontdekkingen gedaan met de hulp van nieuwe apparatuur en onderzoeksmateriaal. Deze groei heeft opengesteld meer mogelijkheden en creëerde nieuwe belangrijke rollen in de sector Healthcare.

Onze Health Sciences programma helpt je voor te bereiden tot het nemen van die rollen. We bestrijken een bereik in ons curriculum dat diagnostische, technische, therapeutische en directe patiëntenzorg en ondersteunende diensten omvat.

U zal worden uitgerust met de kennis en vaardigheden om de diensten die essentieel zijn voor de andere gezondheidswerkers u werkt met en de patiënten serveren u bent te bieden.... [-]


Bachelor In De Geneeskunde En Bachelor In De Chirurgie (MBBS)

AIMST University
Campus Voltijd 5 jaar September 2018 Maleisië Kuala Lumpur Kedah +1 more

De AIMST Universiteit medisch programma is modern en innovatief. Het is gebaseerd op de klinisch geïntegreerde curriculum gevolgd door belangrijke medische scholen in het Verenigd Koninkrijk en bevat ook lokale voorschriften door de Medische Raad Maleisische bedongen. De 5-jarige opleiding wordt uitgevoerd volledig binnen de staat. [+]

bachelor geneeskunde en bachelor in de chirurgie (MBBS)

De AIMST Universiteit medisch programma is modern en innovatief. Het is gebaseerd op de klinisch geïntegreerde curriculum gevolgd door belangrijke medische scholen in het Verenigd Koninkrijk en bevat ook lokale voorschriften door de Medische Raad Maleisische bedongen. De 5-jarige opleiding wordt uitgevoerd volledig binnen de staat.

programma Outline

Jaar 1

Het eerste jaar programma is voorzien van geïntegreerde leer van de moleculaire en cellulaire basis van de geneeskunde de maatschappij en gezondheid. Biostatistiek en ethiek in de geneeskunde in combinatie met een korte-interface met het ziekenhuis, studenten zijn een Zelfstudie Module te voltooien, te kiezen uit een geselecteerde lijst van vakinhoudelijke onderwerpen, of een niet-toegewezen onderwerp. Eerstelijns gezondheidszorg tussenfase voor 2 weken... [-]


Bachelor of Biomedical Sciences (Hons)

Lakshveer Overseas Solution
Campus Voltijd 4 jaar January 2018 Maleisië Maleisië Online

[+]

De

Carrièremogelijkheden [-]

Bachelor In De Biomedische

University Sains Malaysia
Campus Voltijd 4 jaar January 2018 Maleisië Penang

Het programma is multidisciplinair van aard en geeft studenten de mogelijkheid om de nieuwste informatie en technologie op het gebied van biomedische wetenschappen te verkennen. Het omvat alle aspecten van de laboratoriumdiagnostiek, ziektepreventie en onderzoek op het gebied van biomedische wetenschappen. [+]

Het Biogeneeskunde programma is een 4 jaar of 8 semesters full-time programma. Aan het einde van het programma, zijn afgestudeerden bekroond met de Bachelor of Health Science (medische biologie).

Het programma is multidisciplinair van aard en geeft studenten de mogelijkheid om de nieuwste informatie en technologie op het gebied van biomedische wetenschappen te verkennen. Het omvat alle aspecten van de laboratoriumdiagnostiek, ziektepreventie en onderzoek op het gebied van biomedische wetenschappen. Industriële training, Biomedische Practicum en Research Project worden geïntroduceerd in de laatste fase van de studies om de studenten de kennis en vaardigheden in het diagnostisch en klinisch laboratorium, preventie van ziekte en onderzoeksgebieden uit te rusten.... [-]


Bachelor In De Optometrie (Hons)

UCSI University
Campus Voltijd 4 jaar January 2018 Maleisië Kuala Lumpur

Optometrie is een primaire gezondheidszorg beroep, dat zich toelegt op de verbetering en het behoud van het gezichtsvermogen. Optometrische opleiding omvat de diagnose en behandeling van oogziekten, de verstrekking van brillen en contactlenzen, en het management van mensen met speciale behoeften (kinderen en mensen met een verminderd gezichtsvermogen). [+]

Optometrie is een primaire gezondheidszorg beroep, dat zich toelegt op de verbetering en het behoud van het gezichtsvermogen. Optometrische opleiding omvat de diagnose en behandeling van oogziekten, de verstrekking van brillen en contactlenzen, en het management van mensen met speciale behoeften (kinderen en mensen met een verminderd gezichtsvermogen). Optometristen onderzoekt de ogen niet alleen problemen met het gezichtsvermogen, maar voor de vroege detectie van oogziekten en andere abnormale systemische aandoeningen. Zij testen ook patiënten zicht diepte, kleurwaarneming, contrastgevoeligheid, en het vermogen zich te concentreren en coördineren van de ogen. De uitgevoerd in UCSI tests zijn uitgebreid oogonderzoek van de interne en externe eye structuren die nauwkeurige instrumenten gebruiken. Dit maakt een nauwkeurige analyse van de testresultaten van een patiënt die nader zullen worden gebruikt om zijn / haar behandelingsplan juiste oog zorgbeheer coherent worden. Als zodanig kan het oculair beheer omvatten elk van de volgende: recept voor een bril of contactlenzen, low vision aids, visie therapie, het beheer van de problemen van de trage leerlingen, medicijnen, en passende verwijzing van patiënten wanneer dat nodig is. ... [-]