Bachelor Opleiding in Cyberjaya in Maleisië

Top Bachelor Opleidingen in Cyberjaya in Maleisië 2018

Master

Een bachelor is een graad die kan worden verkregen na drie tot vier jaar van de studie. Het invullen van een bachelor's degree kunnen afgestudeerden met meer carrièremogelijkheden en de kans om meer geld te verdienen in hun leven te bieden.

Als u de beste studie-omgeving in Azië nodig, inschrijven op het tertiair onderwijs in Maleisië.Dit is een land met een rijke cultuur en grote activiteiten te laten u te vermaken en ontspannen als je studeert in het land

Cyberjaya biedt geavanceerde studies op het gebied van engineering, beheer, informatie technologie en creatieve multimedia. Het heeft vele gerenommeerde instellingen zoals het Multimedia universiteit die buitenlandse studenten uit 80 verschillende landen opleidt. Het heeft ook Cyberjaya University College of Medical Sciences.

Bachelors in Cyberjaya in Maleisië

Lees meer

Bachelor In De Fysiotherapie

Cyberjaya University College of Medical Sciences
Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Maleisië Cyberjaya

Deze zeer veeleisende, 4-jarige professionele opleiding leert u op feiten gebaseerde beoordeling, diagnose en behandelvaardigheden.

[+]

Fysiotherapeuten helpen mensen die getroffen zijn door verwonding, ziekte of handicap door beweging en beweging, manuele therapie, educatie en advies. Deze zeer veeleisende, 4-jarige professionele opleiding leert u op feiten gebaseerde beoordeling, diagnose en behandelvaardigheden.

Het curriculumontwerp, gebaseerd op aanbevelingen van de World Confederation Physical Therapy (WCPT) , weerspiegelt de huidige praktijk met onderzoeksbewijs en verhoogt de kennis, vaardigheden en professionaliteit van de studenten. Samen met theoretische kennis, zullen de studenten passende praktische vaardigheden verwerven door middel van praktische sessies in ons vaardighedenlab.

Studenten zullen worden uitgerust met fysiotherapeutische vaardigheden voor speciale gebieden zoals geriatrie, kindergeneeskunde, sport en de gezondheid van vrouwen. Studenten zullen vanaf het vierde semester van het ziekenhuis op passende klinische gebieden in de ziekenhuizen worden geplaatst.... [-]


Bachelor In De Biomedische Techniek Technologie

Cyberjaya University College of Medical Sciences
Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Maleisië Cyberjaya

Biomedische Technologie Technologie is de toepassingen van technische filosofie en vaardigheden op het medisch gebied. Het combineert de ontwerp- en probleemoplossende vaardigheden van de ingenieurswetenschappen met de medische en biologische wetenschappen om de gezondheidszorg van de patiënt en de levenskwaliteit van individuen te verbeteren. [+]

Biomedische Technologie Technologie is de toepassingen van technische filosofie en vaardigheden op het medisch gebied. Het combineert de ontwerp- en probleemoplossende vaardigheden van de ingenieurswetenschappen met de medische en biologische wetenschappen om de gezondheidszorg van de patiënt en de levenskwaliteit van individuen te verbeteren.

Studenten krijgen blootstelling en ervaring met het behandelen van diverse apparatuur en apparaten, zoals patiëntenmonitoren, elektrocardiografen, infusieapparatuur, bloedgasanalysatoren, patiëntenzorgcomputers en andere medische hulpmiddelen.

Leerresultaten

Ons curriculum biedt een sterke basis in engineering, medisch, wetenschap, wiskunde en humaniora. Wij integreren de kernkennis van ingenieursdisciplines en moderne biologie om problemen op te lossen die zich voordoen in biologische systemen.... [-]


Bachelor In De Apotheek

Cyberjaya University College of Medical Sciences
Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Maleisië Cyberjaya

De Bachelor in Farmacie (Hons) op CUCMS is een 4 jaar programma (8 semesters) die studenten voorbereidt om gekwalificeerde en bekwame apothekers te worden, die in alle aspecten gerelateerd zijn aan medicijnen, medicijnen en farmaceutische zorg. [+]

De Bachelor in Farmacie (Hons) op CUCMS is een 4 jaar programma (8 semesters) die studenten voorbereidt om gekwalificeerde en bekwame apothekers te worden, die in alle aspecten gerelateerd zijn aan medicijnen, medicijnen en farmaceutische zorg.

Het programma beoogt studenten voor te bereiden op verschillende farmaceutische gebieden zoals ziekenhuis, gemeenschap, industrie, academici, onderzoek en handhaving. Studenten krijgen ook uitgebreide blootstelling aan militaire apotheek en apotheekbeheer in ramp- en humanitaire hulpverlening.

Aangewezen ziekenhuizen en klinieken onder het Ministerie van Volksgezondheid en het Ministerie van Defensie worden gebruikt voor opleiding en praktische attachment van CUCMS apotheekstudenten. Daarnaast worden de studenten in de loop van hun studiejaren in CUCMS onder een aantal gemeentelijke apotheken en industriële apotheken geplaatst.... [-]


Bachelor In De Geneeskunde En Bachelor In De Operatie (mbbs)

Cyberjaya University College of Medical Sciences
Campus Voltijd 5 jaar August 2018 Maleisië Cyberjaya

Het MBBS programma biedt een effectieve en uitstekende opleiding en opleiding in de geneeskunde. Het maakt gebruik van een studentgerichte en probleemgerichte aanpak van leren die van toepassing zou zijn in de loopbaan van de arts. [+]

Het universitair volledig geaccrediteerde medische programma, dat sinds 2005 loopt, heeft meer dan 700 artsen geproduceerd.

Het MBBS programma biedt een effectieve en uitstekende opleiding en opleiding in de geneeskunde. Het maakt gebruik van een studentgerichte en probleemgerichte aanpak van leren die van toepassing zou zijn in de loopbaan van de arts.

Een 5-jarig programma is ingedeeld in twee fasen, namelijk de fase Basic Medical Sciences (Years 1-2) en Clinical Sciences fase (Jaar 3-5). De eerste twee jaar dienen als basis voor basis medische kennis en wordt georganiseerd in opeenvolgende cursussen / blokken met vroege klinische blootstelling.

Studenten moeten de basis medische wetenschappen succesvol afronden voorafgaand aan het begin van de kleuterschool. Vanaf het derde jaar wordt de theoretische opleiding uitgebreid met de klinische praktijk, waar studenten leren in de verschillende aangesloten ziekenhuizen en gezondheidscentra. Succesvolle afgestudeerden krijgen een Bachelor of Medicine & Bachelor of Surgery (MBBS) diploma erkend door de Maleisische Medische Raad.... [-]