HEALTHCARESTUDIES

Bachelor Opleidingen in de Verenigde Shah Alam in Maleisië 2020/2021

Een bachelor is een zekere mate van vier jaar die het mogelijk maakt studenten om hun concentratie en studierichting te kiezen. Veel scholen bieden deeltijds onderwijs opties, zodat studenten die graag een bachelor's degree te verdienen kan dus zelfs tijdens het werk of de zorg voor een gezin.

Maleisië is een federale constitutionele monarchie in Zuidoost-Azië. Het bestaat uit dertien staten en drie federale gebieden en heeft een totale landmassa van 329.847 vierkante kilometer van elkaar gescheiden door de Zuid-Chinese Zee in twee even grote regio's, het schiereiland Maleisië en Maleisisch Borneo.

Selangor stad staat bekend om een ​​goede populatie van studenten die op zoek zijn naar post graduate en PhD graden in de geesteswetenschappen en de kunsten. Unisel Universiti Selangor is een van de beste universiteiten van Maleisië.

Bachelors in de Verenigde Shah Alam in Maleisië

gevonden resultaten Filter

BSc (Hons) Medische biotechnologie

Sunway University
BSc
jan 2021
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

De ontwikkeling van medische biotechnologieën is een van de belangrijkste succesverhalen van de afgelopen 20 jaar en blijft een revolutie teweegbrengen in de wereld van de gen ...

Lees meer

Bachelor medische laboratorium wetenschap (Hons)

Universiti Selangor (UNISEL)
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Medical Science Laboratory (MLS) programma biedt een kans voor onderwijs en opleiding in alle belangrijke disciplines van de medische

Lees meer