Bachelor Opleiding op Malta

Beste Medische Studies op Malta 2018

Master

Een bachelor is een zekere mate van vier jaar die het mogelijk maakt studenten om hun concentratie en studierichting te kiezen. Veel scholen bieden deeltijds onderwijs opties, zodat studenten die graag een bachelor's degree te verdienen kan dus zelfs tijdens het werk of de zorg voor een gezin.

Malta is een klein, eiland land in de Middellandse Zee, dat ten zuiden van het eiland Sicilië, Italië ligt. Malta heeft zich met succes gepromoot als een volledig tweetalige natie voor Maltees en Engels. Het telt voor veel onderwijsinstellingen in de rest van de wereld als een land waar Engels de eerste taal en ze zal daarom vaak zelfs subsidiëren studenten om daar heen te gaan om het te leren. De overgrote meerderheid van de Maltese burgers spreken Engels met een zeer hoge standaard.

Bachelor Opleidingen op Malta

Lees meer

Licentie Gespecialiseerd In De Fysiotherapie

United Campus of Malta
Online Voltijd 4 jaar September 2018 Malta St. Julian

In aanvulling op de opleiding van studenten voor de praktijk van fysiotherapie, fysiotherapie licentie dekt ook de kunst van het genezen in de breedste zin: de particuliere sector aan de publieke sector van sport voor de klinische praktijk, gezondheidszorg sociopathie van internationale samenwerking. [+]

In aanvulling op de opleiding van studenten voor de praktijk van fysiotherapie, fysiotherapie licentie dekt ook de kunst van het genezen in de breedste zin: de particuliere sector aan de publieke sector van sport voor de klinische praktijk, gezondheidszorg sociopathie van internationale samenwerking.

Studenten zullen theoretische kennis, manuele vaardigheden en uitgebreide revalidatie technieken te verwerven: opleiding is voltooid, rigoureus en zeer professioneel.

Een innovatieve kruis graad, rijk en zeer interactieve, die ook geschikt is voor werkende professionals.

Afgestudeerden in osteopathie, sportwetenschappen en lichamelijke opvoeding en de masseurs kan zich inschrijven in de opleiding en het zoeken naar erkenning van eerder gevalideerde onderwerpen.... [-]


Licentiaat In De Kinesitherapie (Hons)

United Campus of Malta
Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Malta St. Julian

Naast de studenten op te leiden om de fysiotherapie beroep uit te oefenen, de opleiding in de fysiotherapie gaat ook in de kunst van de zorg in de hoogste zin van het woord: van privé naar publiek, van sport tot kliniek, van sociopathie tot internationale samenwerking. [+]

Naast de studenten op te leiden om de fysiotherapie beroep uit te oefenen, de opleiding in de fysiotherapie gaat ook in de kunst van de zorg in de hoogste zin van het woord: van privé naar publiek, van sport tot kliniek, van sociopathie tot internationale samenwerking.

Theoretische kennis en vaardigheden aangescherpt handleidingen, empathie en organisatie, preventieve en rehabilitatie-technieken: een complete cursus, rigoureus, zeer professioneel.

Een innovatieve afstuderen, kruis, rijk en sterk relationele geschikte werknemers. Afgestudeerden in Osteopathie, Lichamelijke Opvoeding, Sport Wetenschap en massage therapeuten kunnen zich inschrijven voor de cursus en vraag naar de erkenning van vroegere materialen.... [-]


Bachelor In De Geneeskunde, Bachelor In De Operatie (mbbs)

Queen Mary University of London, Barts and The London School of Medicine and Dentistry (Malta)
Campus Voltijd 5 jaar September 2018 Malta Glen

[+]

[-]