Medische Studies in Medisch maatschappelijk werk 2020

Het verdienen van een bachelor's degree kunnen studenten om een ​​breed scala van academische en loopbaankeuzes bloot. Deze bijzondere vorm van graad wordt meestal verdiend na het middelbaar onderwijs, en sommige studenten kunnen ervoor kiezen om later inschrijven in een graduate programma. Opleidingen meest bachelor's nemen overal van drie tot vier jaar in beslag. Wat is een Bachelo… Meer informatie

Het verdienen van een bachelor's degree kunnen studenten om een ​​breed scala van academische en loopbaankeuzes bloot. Deze bijzondere vorm van graad wordt meestal verdiend na het middelbaar onderwijs, en sommige studenten kunnen ervoor kiezen om later inschrijven in een graduate programma. Opleidingen meest bachelor's nemen overal van drie tot vier jaar in beslag.

Wat is een Bachelor in het Medisch Maatschappelijk Werk? Dit programma bereidt studenten voor op full time werken als case managers, therapeuten en adviseurs in een klinische setting. Veel kan worden verplicht om deel te nemen aan een practicum of stage voor het afstuderen die hen zal trainen voor het werken met veel verschillende problemen onder uiteenlopende omstandigheden. Cursussen bevatten meestal anatomie en fysiologie, ethiek, psychologie en aanverwante gebieden.

Er zijn vele redenen dat een student kan besluiten een Bachelor in het Medisch Maatschappelijk Werk verdienen. Deze graad is perfect voor iedereen die geniet van het werken direct met de leden van hun gemeenschap.De mate is ook veelzijdig, en studenten kunnen werk vinden in een overvloed van medische instellingen, zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen, en de lokale klinieken.

De kosten van het verdienen van een Bachelor in het Medisch Maatschappelijk Werk, hangt af van de lengte van het programma en de academische instelling. Voor meer diepgaande informatie over het programma kosten, moeten de aanvragers contact opnemen met hun respectieve scholen.

Personen die deze graad te voltooien vinden vaak werk in de medische omgevingen. Ze werken rechtstreeks met de patiënten en hen te helpen navigeren door de emotionele en financiële aspecten van de medische zorg. Sommige werkers op dit gebied kiezen om te werken met een specifieke demografische, zoals kinderen of geestesziekte patiënten. Maatschappelijk werkers nauw samenwerken met andere zorgverleners en kunnen werken onder begeleiding van psychologen of psychiaters.

Er zijn vele manieren om van toepassing op een medisch maatschappelijk werk opleiding.Veel studenten de voorkeur aan een traditioneel onderwijs terwijl veel wenden tot online onderwijs voor meer flexibele opties. Voor meer informatie over cursussen te leren, te zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
OPAL College London
London, United Kingdom

De BTEC (Business Technology Engineering Council) HND (Higher National Diploma) is een specialist leerweg met een sterke werk gerelateerde nadruk.

De BTEC (Business Technology Engineering Council) HND (Higher National Diploma) is een specialist leerweg met een sterke werk gerelateerde nadruk. -
Bachelor
Voltijd
2 jaren
Engels
Augustus 2020
Campus