Filter
Bachelor
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelors in Molecular Biology 2019

Het eerste niveau van het hoger onderwijs dat de meeste studenten na te streven is een bachelor diploma. Programma's van dit type bieden u een inleidende kennis van het veld, die dient als voorbereiding voor zowel vooruitgang in een graduate programma of voor een carrière.

Wat is een Bachelor in Molecular Medicine? Het belangrijkste doel van deze opleiding is gewoon om het proces van zich te concentreren uw professionele pad te beginnen. Daarom vakken omvatten gewoonlijk materiaal uit alle verschillende gebieden van de medische wetenschap van tandheelkunde diagnostiek. Er is meer aandacht voor biologie en moleculaire wetenschappen bij het bestuderen van de moleculaire geneeskunde. De meeste carrières die je kan nastreven op dit gebied zal ook eisen dat de medische school, hoewel er enkele die niet zo hoog academische prestaties vereisen zijn.

Omdat de Bachelor in Molecular Medicine is een low-level opleiding, studenten hebben het voordeel dat ze in staat om verschillende wetenschappelijke gebieden te ontdekken wat ze willen hun leven te wijden aan het verkennen. De fundamentele wetenschappelijke kennis opgedaan in dit programma zal de weg vrijmaken voor meer geavanceerde onderwijs.

De kosten van het verdienen van een Bachelor in Molecular Medicine hangt af van verschillende factoren. In de eerste plaats zal het programma, school, en de duur van de studie zijn de belangrijkste aspecten die collegegeld en andere kosten te beïnvloeden. Het is verstandig om adequaat onderzoek te doen voordat u zich inschrijft.

Het is het meest gebruikelijk om een ​​Bachelor of Science in Molecular Medicine voort te zetten indien u geïnteresseerd bent om een ​​soort van medische professional, zoals diagnostiek arts, chirurg, kinderarts, of anderen zijn. Het is ook mogelijk om dit diploma te verdienen en dan verhuizen naar het worden van een verpleegkundige. De andere veel voorkomende keuze is om het onderzoeksveld te voeren.

Als u geïnteresseerd bent in de geneeskunde zijn, maar zijn niet zeker welk gebied in het bijzonder, kunt u overwegen studeren voor een bachelor diploma in de moleculaire geneeskunde. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Molecular Biology

University of Bologna

De internationale graad in Genomics biedt de theoretische en praktische basis voor het trainen van een professional die in staat is om IT, wiskundige en statistische vaar ... [+]

De internationale graad in Genomics biedt de theoretische en praktische basis voor het trainen van een professional die in staat is om IT, wiskundige en statistische vaardigheden toe te passen bij de analyse van genomische gegevens en bijgevolg voor de analyse van transcriptomische, proteomische en epigenomische gegevens, de biologie van systemen en metagenomics, in prokaryoten, eukaryoten en mensen.

5 redenen om je in te schrijven voor de opleidingOmdat het als geen andere opleidingen helpt om informatica te leren en te gebruiken om de taal en de informatie verborgen in genomen te ontsleutelenOmdat het een absoluut nieuw en innovatief programma is dat buitengewone kansen op werk biedt.Omdat het me een actieve speler maakt in het wetenschappelijk onderzoek en in de bioinformaticaOmdat de opleiding internationaal is, zal het me helpen om naar de toekomst te kijken en me als een lid van de wereld te laten voelen.Omdat "Genomics" mijn nieuwsgierigheid stimuleert en me leidt naar onverkende velden vol verbazing en verwonderingToelatingseisen... [-]
Italië Bologna
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands