Filter
Bachelor
Mongolië Ulaanbaatar Ulaanbaatar Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Bachelor Opleidingen in de Verenigde Ulaanbaatar in Mongolië 2019

Een bachelor is een zekere mate van vier jaar die het mogelijk maakt studenten om hun concentratie en studierichting te kiezen. Veel scholen bieden deeltijds onderwijs opties, zodat studenten die graag een bachelor's degree te verdienen kan dus zelfs tijdens het werk of de zorg voor een gezin.

Mongolië is een land in Oost-en Centraal-Azië. Het grenst Rusland aan het noorden en China in het zuiden, oosten en het westen. Ulan Bator, de hoofdstad en grootste stad, is de thuisbasis van ongeveer 45% van de bevolking. Het duurt meestal westerlingen ongeveer 9 tot 18 maanden voordat ze verwerven goede conversatie vaardigheden in het Mongools.

De Ulaanbaatar stad ligt in het hart van Mongolië. Deze plaats heeft de Nationale Universiteit van Mongolië en Mongolië International University. Deze plaats biedt een zeer gevorderde cursus en opleidingen op het gebied van technologieën en internationale studies.

Bachelors in de Verenigde Ulaanbaatar in Mongolië

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Mongolië
Ulaanbaatar
Ulaanbaatar
Studievorm
Tempo
Mongolian University Of Life Sciences

Onze Bachelor in Veterinary Medicine werd opgericht om de ontwikkeling en het creëren van een vindingrijke omgeving voor veterinaire opleiding en onderzoek service, door ... [+]

Onovertroffen prijs en een missie om studenten te helpen te worden ethische wereldburgers. Allemaal op een campus die is vriendelijk, bemoedigend en behulpzaam!

Onze Bachelor in Diergeneeskunde werd opgericht om de ontwikkeling en het creëren van een vindingrijke omgeving voor veterinaire opleiding en onderzoek service, door middel van de verbetering van de opleiding, onderzoek en de educatieve omgeving.

Werken met vooraanstaande deskundigen en primaire personeel voor de bescherming van vee en op het gebied van de volksgezondheid ten goede komen is een punt van trots. Het hebben van consistente en actieve samenwerking met internationaal erkende de school is een andere manier dat we zorgen voor meer kansen voor ontwikkeling student. ... [-]

Mongolië Ulaanbaatar
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands