Bachelor in Naturopathy

Top Bachelor Opleidingen in Naturopathy 2018/2019

Naturopathy

Een Bachelor of Science is een bachelordiploma dat leerlingen kunnen voorbereiden op een levenslange carrière. Studenten studeren cursussen die gericht zijn rond hun gekozen vakgebied. De lessen worden aangeboden op particuliere hogescholen en universiteiten over de hele wereld.

Wat is een Bachelor in de natuurgeneeskunde? Dit is een programma dat is ontworpen voor degenen die willen een carrière in de natuurlijke geneeskunde na te streven. Studenten zullen hun vaardigheden en kennis in alle aspecten van complementaire en alternatieve geneeskunde dat de geest, lichaam en ziel te behandelen verhogen. Elk programma zal verschillen, maar studenten kunnen kennis op te doen in de modaliteiten, zoals voeding, acupunctuur, psychologische begeleiding, kruidengeneeskunde, homeopathie, ayurveda, de natuur te genezen, en de conventionele geneeskunde. In veel programma's, zal het laatste deel van het onderwijsprogramma hands-on training in een klinische setting te betrekken.

Er zijn tal van voordelen aan het verdienen van een natuurgeneeskunde graad.Studenten maken kennis met een breed scala van helende kunsten, en ze leren alternatieve manieren om het lichaam te genezen. Het idee van wellness wordt steeds meer verspreid, dus er zijn meer mogelijkheden om een ​​bevredigende carrière te vinden.

Het collegegeld en de kosten die betrokken zijn bij het behalen van een natuurgeneeskunde graad kan nogal variëren. Er zijn scholen over de hele wereld die dit programma aan te bieden, dus de locatie is een grote factor. Studenten moeten contact opnemen met elke individuele school om uit te vinden financiële eisen.

Afgestudeerden met een diploma natuurgeneeskunde hebben een aantal van de carrière mogelijkheden. Hun opleiding geeft hen de vaardigheden om te werken in een verscheidenheid van alternatieve geneeskunde kantoren. Veel mensen kiezen om hun onderwijs te bevorderen en verdien een master's degree of doctoraat, die hen meer mogelijkheden om een ​​verschil in de gezondheid van mensen te maken krijgt. Het werken in een groep kliniek of het openen van een eigen natuurgeneeskunde praktijk voorkomende loopbaantrajecten.

Met behulp van onze online database zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm. 

Lees meer