HEALTHCARESTUDIES.NL

Top Medische Studies in Nederland 2019

Een bachelor is een graad die kan worden verkregen na drie tot vier jaar van de studie. Het invullen van een bachelor's degree kunnen afgestudeerden met meer carrièremogelijkheden en de kans om meer geld te verdienen in hun leven te bieden.

De mensen, de taal en cultuur van Nederland wordt aangeduid als "Nederlandse ". Een modern Europees land vandaag, Nederland bewaard zijn sterk internationaal karakter en staat bekend om zijn liberale mentaliteit. Nederland kent vele universiteiten. Het land heeft onlangs hun eigen titels omgezet in de bachelor / master-systeem.Er zijn twee types van universiteiten: Academic (met meer aandacht voor theoretische kennis, alias "Universiteit ") of Applied Sciences (met meer aandacht voor praktische kennis, alias "Hogeschool ")

Bachelors in Nederland

gevonden resultaten Filter

Bachelor in de fysiotherapie

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Nederlanden Groningen

Met een fysiotherapie diploma, heb je een brede toekomst. In uw eigen land als in het buitenland kun je beginnen in een ziekenhuis, verpleeghuis, revalidatiecentrum of medisch kinderdagverblijf. Of natuurlijk kon je het opzetten van uw eigen praktijk. Internationaal gezien is de Nederlandse training hoog aangeschreven.

Sport studies

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Nederlanden Groningen

Ben je gepassioneerd over sport en wil je verandering teweegbrengen? Dan is dit unieke programma slechts het programma voor u! De inspiratie en kracht van sport geeft je geweldige kansen om echt een verschil te maken.

Bachelor in de biomedische wetenschappen

Vrije Universiteit Amsterdam
Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Nederlanden Amsterdam

De bacheloropleiding Biomedical Sciences aan de VU Amsterdam combineert op unieke wijze fundamenteel onderzoek met klinisch relevante onderwerpen. Het bestuderen van gezondheid en ziekte gaat hand in hand, en je krijgt training van zowel fundamentele als klinische onderzoekers die experts zijn in hun vakgebied.

Bachelor in de geneeskunde, profiel global health

University of Groningen
Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Nederlanden Groningen

De Bachelor's profiel Global Health in Groningen is een internationale bachelor's degree in Medicine. U zal aandacht besteden aan de verschillende aspecten van de wereldwijde gezondheid, zoals opkomende ziekten

Bachelor: University College Venlo

Maastricht University, Campus Venlo
Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Nederlanden Venlo

University College Venlo (UCV) is uniek. U volgt uw interesses en selecteert uw eigen cursussen. Hiermee kunt u problemen met betrekking tot voedsel, voeding bestuderen

Bachelor in de Europese volksgezondheid

Maastricht University, Faculty of Health, Medicine & Life Sciences
Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Nederlanden Maastricht

Ben je ge√Įnteresseerd in gezondheidswetenschappen, gezondheidszorg en welzijn? Maar ook in nationale en internationale politiek, bestuur en management, beleid en strategie, communicatie en media? De bacheloropleiding European Public Health (EPH) is misschien iets voor jou.