Bachelor in Auckland in Nieuw-Zeeland

Beste Medische Studies in Auckland in Nieuw-Zeeland 2018

Master

Een bachelor is een academische opleiding die helpt bereiden studenten voor op een toekomstige carrière of om hun opleiding voort te zetten. Bachelor-diploma kan worden verdiend in ongeveer drie tot vijf jaar, afhankelijk van de prestaties van leerlingen, alsmede aan de eisen van elke specifieke opleiding.

Nieuw-Zeeland is een eiland land in de zuidwestelijke Stille Oceaan. Het land bestaat uit geografisch twee belangrijke uitgestrekte gebieden - die van de Noord-en Zuid-eilanden - en talrijke kleinere eilanden. Buitenlandse studenten moeten een studentenvisum en een redelijk niveau van contant geld te besteden om een ​​cursus van studie uit te voeren op een Nieuw-Zeeland gevestigde onderwijsinstelling hebben. Nieuw-Zeeland onderwijsinstellingen zal de juiste immigratie-autoriteiten op de hoogte als een student niet langer hun ingeschreven cursussen, die kan dan schorten of te annuleren die student 's visum te wonen. Onderwijsinstellingen vaak ook deze inschrijving en aanwezigheidsregistratie gegevens elektronisch uit te wisselen met andere overheidsinstanties die verantwoordelijk zijn voor het verstrekken van studiefinanciering.

Het grootstedelijk gebied van Nieuw Zeeland, Auckland heeft zijn reputatie gebouwd op de solide basis van de beste educatieve standaarden. Auckland is de thuisbasis van vele gerenommeerde onderwijsinstellingen. Universiteit van Auckland, Auckland University of Technology, Manukau Institute of Technology en Massey University zijn de meest prominente namen.

Bachelors in Auckland in Nieuw-Zeeland

Lees meer

Bachelor of Applied Public Health

Torrens University Australia
Campus of Online Voltijd Deeltijd 3 jaar February 2018 Nieuw-Zeeland Auckland +1 more

[+]

Health Promotion Officer

optioneel Units

Toelatingsvoorwaarden

[-]

Bachelor Of Applied Science (gezondheid Fysieke Activiteit En Wellness)

Otago Polytechnic
Campus Voltijd Deeltijd 3 jaar February 2018 Nieuw-Zeeland Dunedin Cromwell Auckland +3 more

Keen om mensen te stimuleren om een ​​gezondere levensstijl te leiden? Willen voorbereiden op een carrière in de sport wetenschap, gezondheid en wellness of fitness-industrie? [+]

Keen om mensen te stimuleren om een ​​gezondere levensstijl te leiden? Willen voorbereiden op een carrière in de sport wetenschap, gezondheid en wellness of fitness-industrie?

Volg deze unieke graad route en het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden, kennis en expertise om deze paramedische sectoren in te voeren. Lichamelijke activiteit en levensstijl interventies zijn goed erkend als essentiële elementen in het bevorderen van een goede gezondheid en de preventie van ziekten, en dit baanbrekende programma is ontworpen om een ​​gezondheidswerkers dat de toekomstige eisen van een diverse bevolking in een moderne samenleving voldoet bieden. Met een sterke nadruk op toegepast leren, verwerven praktische ervaring en een verscheidenheid aan overdraagbare vaardigheden om uw potentiële werkgelegenheid te verbeteren. Vacatures kunnen voordoen in de gezondheidszorg, het onderwijs, de administratie of community care services, en je kon een integraal onderdeel in de primaire preventie, revalidatie en zorg, lifestyle promotie, personal training spelen en werken plaats wellness faciliteren. U kunt ook gebruik maken van deze kwalificatie als een springplank naar postdoctorale studie en onderzoeksprojecten. ... [-]