Filter
Bachelor
Noorwegen Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Bachelor Opleidingen in Noorwegen 2019/2020

Een bachelor is een zekere mate van vier jaar die het mogelijk maakt studenten om hun concentratie en studierichting te kiezen. Veel scholen bieden deeltijds onderwijs opties, zodat studenten die graag een bachelor's degree te verdienen kan dus zelfs tijdens het werk of de zorg voor een gezin.

Noorwegen, officieel het Koninkrijk Noorwegen, is een Scandinavisch unitaire constitutionele monarchie wiens grondgebied bestaat uit het westelijke gedeelte van het Scandinavische schiereiland, Jan Mayen, de Arctische archipel van Spitsbergen en de subantarctische Bouvet Island. Het hoger onderwijs in Noorwegen wordt aangeboden door een reeks van zeven universiteiten.

Bachelors in Noorwegen

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Bjørknes College

Fysiotherapie is onderwijs voor u dat de mensen zal helpen om een ​​betere gezondheid met technische expertise en holistische kijk op de mensheid. ... [+]

Fysiotherapie is onderwijs voor u dat de mensen zal helpen om een betere gezondheid met technische expertise en holistische kijk op de mensheid. Fysiotherapie is een gevestigde beroep in de gezondheidszorg met zware wetenschappelijk bewijs en tal van vakgebieden.

gedetailleerde kennis

Fysiotherapeuten kennis en ervaring bewegingsapparaat skjelettsysetemet en mogelijkheden voor beweging, zijn belangrijke elementen in ons werk. De basiskennis is gebaseerd op de kennis van de menselijke anatomie, fysiologische functies en ontwikkeling beweging.

4-jaar educatieve

Het duurt vier jaar gecertificeerd als een fysiotherapeut worden; drie jaar in de fysiotherapie onderwijs en vorig jaar vormt verplicht turnustjeneste.Praksis is vanaf het begin een belangrijk onderdeel van het onderwijs.... [-]

Noorwegen Oslo
Januari 2020
Noors
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands