Bachelor in Noorwegen

Beste Bachelor Opleidingen in Noorwegen 2018/2019

Master

Een bachelor is een geavanceerde graad die normaal gesproken duurt ongeveer vier jaar onderwijs te verdienen. De kennis en opleiding studenten krijgen terwijl het verdienen van hun diploma kunnen leiden tot ongelooflijke professionele mogelijkheden bij het afstuderen.

Noorwegen, officieel het Koninkrijk Noorwegen, is een Scandinavisch unitaire constitutionele monarchie wiens grondgebied bestaat uit het westelijke gedeelte van het Scandinavische schiereiland, Jan Mayen, de Arctische archipel van Spitsbergen en de subantarctische Bouvet Island. Het hoger onderwijs in Noorwegen wordt aangeboden door een reeks van zeven universiteiten.

Bachelors in Noorwegen

Lees meer

Bachelor in de fysiotherapie

Bjørknes College
Campus Voltijd 4 jaar January 2019 Noorwegen Oslo

Fysiotherapie is onderwijs voor u dat de mensen zal helpen om een ​​betere gezondheid met technische expertise en holistische kijk op de mensheid. [+]

Fysiotherapie is onderwijs voor u dat de mensen zal helpen om een betere gezondheid met technische expertise en holistische kijk op de mensheid. Fysiotherapie is een gevestigde beroep in de gezondheidszorg met zware wetenschappelijk bewijs en tal van vakgebieden.

gedetailleerde kennis

Fysiotherapeuten kennis en ervaring bewegingsapparaat skjelettsysetemet en mogelijkheden voor beweging, zijn belangrijke elementen in ons werk. De basiskennis is gebaseerd op de kennis van de menselijke anatomie, fysiologische functies en ontwikkeling beweging.

4-jaar educatieve

Het duurt vier jaar gecertificeerd als een fysiotherapeut worden; drie jaar in de fysiotherapie onderwijs en vorig jaar vormt verplicht turnustjeneste.Praksis is vanaf het begin een belangrijk onderdeel van het onderwijs.... [-]