Filter
Bachelor
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Bachelors in Nursing Assisting 2019

Een bachelor diploma wordt uitgereikt door een universiteit bij de voltooiing van een academische opleiding van drie tot zeven jaar. Het is een gegradueerde certificaat dat nodig is voor veel hogere wetenschappelijke onderscheidingen.

Wat is een bachelor in de verpleegkunde Assisteren? Een student aan dit programma kan verwachten om te leren hoe je een geregistreerde verpleegkundige of licentie praktische verpleegkundige helpen bij het beheer van de gezondheidszorg maatregelen aan patiënten. Een verpleegkundig assistent fungeert als liaison tussen de toezichthoudende verpleegkundigen en hun patiënten, monitoring voorwaarden en het doorgeven van informatie. Een programma van de studie tot een bachelor in de verpleegkunde te helpen zal de studie van de algemene medische kennis en gezondheidszorg procedures, evenals een zes tot twaalf weken durend trainingsprogramma betrekken verkrijgen. Veel instellingen vereisen ook in persoon, kan on-the-job studie aan een gecertificeerde medische faciliteit voor een eindexamen worden genomen.

Steeds een verpleeghuis assistent biedt veel kansen voor de werkgelegenheid.Assistenten zijn altijd in de hoge vraag in de industrie, en de diversiteit van de faciliteiten die ze te gebruiken betekent dat er een goede kans dat iemand met deze mate gestaag en consequent worden toegepast.

Het land waar je woont, de regio van het land, en het type cursus u op zoek bent naar te streven zijn allemaal factoren die de kosten van een dergelijk programma. Zorg ervoor dat alle scholen die u overweegt grondig onderzoek.

Na het voltooien van een opleiding in een verpleeghuis assistent te worden, zul je in staat zijn om werk te zoeken op elk intramurale medische faciliteit. De verantwoordelijkheden van een verpleeghuis assistent variëren afhankelijk van het type instelling. Nursing assistenten zijn een vaste waarde in vele soorten van medische faciliteiten, waaronder ziekenhuizen, verpleeghuizen, zorgcentra en hospice.Taken die u zijn belast met kan variëren van bureaucratisch papierwerk en administratieve communicatie naar de toediening van medicatie en fysische behandelingen, het houden van de patiënt wijken schoon en direct assisteren van een verpleegster met medische procedures.

Of u nu op zoek naar een online cursus of van plan in te schrijven in een brick-and-mortar instelling voor uw programma van de studie, te zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Nursing Assisting

St. Theresa International College

Onze Bachelors of Nursing Science programma zal u in staat stellen om de juiste beslissingen te nemen ter verbetering van de gezondheid van uw patiënten. Het programma dr ... [+]

Heeft u een passie voor het redden van levens?

Onze Bachelors of Nursing Science programma zal u in staat stellen om de juiste beslissingen te nemen ter verbetering van de gezondheid van uw patiënten. Het programma draagt ​​bij u alle vaardigheden die nodig zijn om te leiden, ondersteuning, behandeling en rehabilitatie van de patiënten die u van dienst te verwerven. Als één van de langstlopende programma's op St Theresa International College, krijg je de kans om te leren van onze goed ervaren en gerenommeerde docenten in een inspirerende omgeving.

Wat zal ik leren? Het programma is ontworpen om verpleegkundigen voor te bereiden voor een verscheidenheid van de gezondheidszorg instellingen - van ziekenhuizen en klinieken, particuliere praktijken en communautaire agentschappen. Het zal u helpen om de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​belangrijke bijdrage tot het beroep van verpleegkundige te maken met het oog op een optimale gezondheid van de bevolking te bereiken verwerven. ... [-]
Thailand Nakhon Nayok
June 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands