Filter
Bachelor
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 2 Bachelor Opleidingen in Occupational Therapy 2019

Bacheloropleidingen worden toegekend na ongeveer vier jaar studie, en kunnen studenten profiteren door hun loopbaankeuzes sterk uit te breiden. Het vereist typisch ongeveer 40 cursussen, maar dit nummer kan variëren afhankelijk van het school- en vakgebied.

Maar wat is een Bachelor in Arbeidsterapie? Arbeidsterapeuten leren werken met een verscheidenheid aan mensen die in hun leven terugslag of trauma hebben geleden. Patiënten kunnen variëren van kinderen die problemen hebben met het leren van oudere volwassenen die een ongeluk of een beroerte hebben gehad. De student studeert vaak fysieke aspecten van het menselijk lichaam en geestelijke gezondheid. Cursussen kunnen anatomie, fysiologie en biologie, evenals psychologie en sociologie omvatten.

De student van arbeidsterapie leert vaak veel waardevolle levensvaardigheden. Ze kunnen leren werken als onderdeel van een team met andere professionals zoals fysiotherapeuten en verpleegkundigen.Patiënten luisteren naar en waarnemen van mensen zijn andere waardevolle trainingsvaardigheden, omdat het doorgaans zorgvuldige observatie is dat therapeuten patiënten beoordelen en plannen ontwikkelen om hun leven te verbeteren.

De kosten van het behalen van een bacheloropleiding op dit gebied variëren, aangezien er veel scholen over de hele wereld zijn, waarvan de opleiding veel verschillend kan zijn. Als u uw onderzoek doet en contact opneemt met scholen die interessant zijn, kunt u de totale kosten bepalen.

Arbeidsterapeuten hebben meestal enorme carrièremogelijkheden over de hele wereld, werken met kinderen, volwassenen of ouderen. Binnen deze drie groepen kan men mensen helpen om zich te herstellen tegen lichamelijke ziekten, psychische aandoeningen, levensveranderende verslavingen of een combinatie. Therapeuten kunnen in veel gevarieerde instellingen worden gebruikt, zoals ziekenhuizen, drugsrevalidatiecentra, mentale rehabilitatiecentra, fysieke rehabilitatiecentra, scholen, speciale opleidingscentra, verpleeghuizen of zelfs privé-praktijken.

Deze graad kan worden verdiend door klassen vol- of deeltijd, in de klas of online. Om een ​​school te vinden die goed past bij uw behoeften, zoek uw onderstaande programma en contacteer direct het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Occupational Therapy

Universidade da Coruña

Grade Ergotherapie in Spanje wordt erkend als een van de graden van de prestigieuze ergotherapie, en de eerste aan te passen aan de leer van eshe. In deze studies de rele ... [+]

Introductie

Degree in Ergotherapie is een diploma van de Faculteit der Gezondheidswetenschappen. Het behoort tot de tak van kennis of Health Sciences, voor de duur van vier jaar.

Waarom studeren de mate

De Degree in de ergotherapie Spanje wordt erkend als een van de graden van de prestigieuze ergotherapie, en de eerste aan te passen aan de leer van eshe.

In deze studies de relevante kennis van de biologische, medische, menselijke, psychologische, sociale, technologische en professionele, samen met de theorieën van de bezetting en de deelname is geleerd.

Het is een socio-health carrière die verschillende domeinen heeft: de publieke en private sociale, gezondheid, onderzoek, onderwijs, onder anderen.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Saint Joseph University of Beirut

Ergotherapie (OT) is een noodzakelijk en duidelijk rehabilitatieberoep dat nog steeds in opkomst is in Libanon. ... [+]

BEROEPSTHERAPIE: EEN NIEUW PROGRAMMA AAN DE UNIVERSITEIT SAINT-JOSEPH VAN BEIRUT

Carla Matta Abizeid , PhD, universitair hoofddocent; Saint Joseph University , Occupational therapy Institute, Innovation and Sports Campus (CIS), Damascus Road, BP 11-5076, Riad el Solh, Beiroet 1107 2050, Libanon. E-mails: carla.abizeid@usj.edu.lb;

Ergotherapie (OT) is een noodzakelijk en duidelijk rehabilitatieberoep dat nog steeds in opkomst is in Libanon. Ergotherapeuten moeten hun waarde bevestigen en bevorderen, en hun benadering afstemmen op de specifieke behoeften, realiteiten en culturen van de Libanese gemeenschap. Het Occupational Therapy Institute (Institut d'ergothérapie - IET), in samenwerking met University of Montréal, is er trots op deel te nemen aan deze complexe onderneming met behulp van pedagogische benaderingen die ervoor zorgen dat hun afgestudeerden zowel de kennis als de vaardigheden hebben om het beroep vooruit te helpen.... [-]

Libanon Beiroet
October 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands