Bachelor Opleiding in Occupational Therapy

Beste 2 Bachelor Opleidingen in Occupational Therapy 2019

Bacheloropleidingen worden toegekend na ongeveer vier jaar studie, en kunnen studenten profiteren door hun loopbaankeuzes sterk uit te breiden. Het vereist typisch ongeveer 40 cursussen, maar dit nummer kan variëren afhankelijk van het school- en vakgebied.

Maar wat is een Bachelor in Arbeidsterapie? Arbeidsterapeuten leren werken met een verscheidenheid aan mensen die in hun leven terugslag of trauma hebben geleden. Patiënten kunnen variëren van kinderen die problemen hebben met het leren van oudere volwassenen die een ongeluk of een beroerte hebben gehad. De student studeert vaak fysieke aspecten van het menselijk lichaam en geestelijke gezondheid. Cursussen kunnen anatomie, fysiologie en biologie, evenals psychologie en sociologie omvatten.

De student van arbeidsterapie leert vaak veel waardevolle levensvaardigheden. Ze kunnen leren werken als onderdeel van een team met andere professionals zoals fysiotherapeuten en verpleegkundigen.Patiënten luisteren naar en waarnemen van mensen zijn andere waardevolle trainingsvaardigheden, omdat het doorgaans zorgvuldige observatie is dat therapeuten patiënten beoordelen en plannen ontwikkelen om hun leven te verbeteren.

De kosten van het behalen van een bacheloropleiding op dit gebied variëren, aangezien er veel scholen over de hele wereld zijn, waarvan de opleiding veel verschillend kan zijn. Als u uw onderzoek doet en contact opneemt met scholen die interessant zijn, kunt u de totale kosten bepalen.

Arbeidsterapeuten hebben meestal enorme carrièremogelijkheden over de hele wereld, werken met kinderen, volwassenen of ouderen. Binnen deze drie groepen kan men mensen helpen om zich te herstellen tegen lichamelijke ziekten, psychische aandoeningen, levensveranderende verslavingen of een combinatie. Therapeuten kunnen in veel gevarieerde instellingen worden gebruikt, zoals ziekenhuizen, drugsrevalidatiecentra, mentale rehabilitatiecentra, fysieke rehabilitatiecentra, scholen, speciale opleidingscentra, verpleeghuizen of zelfs privé-praktijken.

Deze graad kan worden verdiend door klassen vol- of deeltijd, in de klas of online. Om een ​​school te vinden die goed past bij uw behoeften, zoek uw onderstaande programma en contacteer direct het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees meer

Graad in de ergotherapie

Universidade da Coruña
Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Spanje A Coruña

Grade Ergotherapie in Spanje wordt erkend als een van de graden van de prestigieuze ergotherapie, en de eerste aan te passen aan de leer van eshe. In deze studies de relevante kennis van de biologische, medische, menselijke, psychologische, sociale, technologische en professionele, samen met de theorieën van de bezetting en de deelname is geleerd. [+]

Introductie

Degree in Ergotherapie is een diploma van de Faculteit der Gezondheidswetenschappen. Het behoort tot de tak van kennis of Health Sciences, voor de duur van vier jaar.

Waarom studeren de mate

De Degree in de ergotherapie Spanje wordt erkend als een van de graden van de prestigieuze ergotherapie, en de eerste aan te passen aan de leer van eshe.

In deze studies de relevante kennis van de biologische, medische, menselijke, psychologische, sociale, technologische en professionele, samen met de theorieën van de bezetting en de deelname is geleerd.

Het is een socio-health carrière die verschillende domeinen heeft: de publieke en private sociale, gezondheid, onderzoek, onderwijs, onder anderen.... [-]


Bachelor in de ergotherapie

Southern Cross University
Campus Voltijd Deeltijd 4 - 8 jaar March 2019 Australië Coffs Harbour Bilinga +2 more

De Bachelor in de ergotherapie biedt je de expertise om mensen te ondersteunen om zelfstandig te wonen en deel te nemen aan dagelijkse activiteiten om hun welzijn te verbeteren. [+]

Als je een technische carrière in de gezondheidszorg wilt die het leven van anderen kan transformeren door hen te helpen tastbare resultaten te bereiken, moet je dit diploma overwegen. De Bachelor in de ergotherapie biedt je de expertise om mensen te ondersteunen om zelfstandig te wonen en deel te nemen aan dagelijkse activiteiten om hun welzijn te verbeteren. Je zult een scala aan klinische vaardigheden ontwikkelen in de ultramoderne faciliteiten van de universiteit, en je voorbereiden op werk in verschillende instellingen voor gezondheidszorg. Afgestudeerden zijn werkzaam in een breed scala van instellingen, verbeteren van de prestaties van individuen door het aanpassen van omgevingen, activiteiten en apparatuur, om klanten te helpen een opeenvolging van doelen te bereiken.Carrièremogelijkheden... [-]