HEALTHCARESTUDIES

Medische Studies in de Verenigde Krems an der Donau in Oostenrijk 2020/2021

Een bachelor is een geavanceerde graad die normaal gesproken duurt ongeveer vier jaar onderwijs te verdienen. De kennis en opleiding studenten krijgen terwijl het verdienen van hun diploma kunnen leiden tot ongelooflijke professionele mogelijkheden bij het afstuderen.

Als u denkt aan het bevorderen van uw opleiding in een instelling, waar academische excellentie wordt nageleefd dan Oostenrijk biedt de beste bestemming. Deze instellingen zijn onderzoek gebaseerd waardoor studenten om idee├źn over hoe lossen het echte leven problemen te krijgen.

Krems is een prachtige stad in Oostenrijk. Omdat het de vijfde grootste, heeft het gehost enkele opmerkelijke onderwijs centra, zoals de Donau Universiteit Krems, IMC Fachhochschule Krems en vele andere technische instituten.

Bachelors in de Verenigde Krems an der Donau in Oostenrijk

gevonden resultaten Filter

Bacheloropleiding in de gezondheidswetenschappen

Karl Landsteiner University of Health Sciences
Bachelor
<
Voltijds
<
6 semesters
Engels
Campus

De Bachelor of Science in Health Sciences is het eerste deel van medische studies aan de KL en biedt toegang tot nieuwe beroepen in de gezondheidswetenschappen. De BA Health S ...

Lees meer

Master studies Humane geneeskunde

Karl Landsteiner University of Health Sciences
Bachelor
<
Voltijds
<
6 semesters
Engels
Campus

De masteropleiding in de humane geneeskunde is het tweede deel van bologna-compliant medische studies en dient als een wetenschappelijke opleiding voor de medische professie, ...

Lees meer