Filter
Bachelor
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 3 Medische Studies in Oral Care 2019

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die een undergraduate opleiding aan een universiteit of een andere instelling voor hoger onderwijs af te ronden. Dit soort graad betekent gespecialiseerde kennis van een bepaald onderwerp en skillset. Een grote verscheidenheid van majors en concentraties verkrijgbaar.

Wat is een Bachelor in de Dental en Oral Care? Deze bijzondere bachelor 's graad richt zich op de praktijk van de tandheelkunde. Cursussen richten zich op de klinische praktijk en de stichting van de tandheelkunde. De klasse onderwerpen bevatten meestal diagnostische procedures, mondziekten, mondgezondheid, en preventieve tandheelkunde. Verschillende onderwerpen en tandheelkunde vaardigheden worden aangeleerd om studenten in de praktijk of postdoctorale studies te gaan bereiden.

Het verdienen van je bachelor in Dental en Oral Care graden komt met vele voordelen, waaronder meer carrièremogelijkheden en hogere salarissen betalen. De vaardigheden verdiend door het behalen van een diploma kan u voor succes in je verdere studie of carrière.
Inschrijven en invullen van de cursussen tot een Bachelor in de tand en mondverzorging te verkrijgen zal worden geassocieerd met lesgeld. Deze kosten zijn afhankelijk van welke instelling u bij te wonen, het programma lengte en mogelijkheden voor financiële hulp.
Er zijn vele mogelijkheden voor afgestudeerden die een Bachelor in Dental en Oral Care diploma om te slagen in de medische wereld. Veel afgestudeerden gaan om tandartsen die diagnosticeren en behandelen van orale problemen geworden. Anderen kiezen voor mondhygiënisten die zich richten op het reinigen van tanden en ervoor zorgen dat patiënten 'tandvlees gezond te worden. Andere carrière optie is om een ​​mondelinge chirurg die operaties en behandelingen voor complexe problemen en ziekten voert geworden.
Als u geïnteresseerd bent om meer te leren over de specifieke instellingen die een Bachelor in de Dental en Oral Care programma aan te bieden, dan moet je wat tijd om een ​​beetje onderzoek te doen. Er zijn veel programma's voor u om te lezen.Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder

3 Resultaten in Oral Care

Azerbaijan Medical University

De Stomatologie faculteit Azerbaijan Medical University werd georganiseerd in 1954. Het doel van de stichting van de faculteit was om de bevolking van onze republiek te v ... [+]

De Stomatologie faculteit Azerbaijan Medical University werd georganiseerd in 1954. Het doel van de stichting van de faculteit was om de bevolking van onze republiek te voorzien van hoog opgeleide tandarts-specialisten.

Sinds de eerste jaren buitenlandse studenten uit - (de Unie van Zelfstandige Goverments), Lyria, Irag, Palestina, Afganistan, Pakistan, Turkije, Iran en andere landen te studeren met Azerbaijanian studenten.

De vorming van tandarts kliniek van de universiteit in 2002 kan worden beschouwd als de nieuwe fase van de stomatologie faculteit. De praktische lessen in deze kliniek worden uitgevoerd in de klaslokalen uitgerust met moderne apparatuur.

In het algemeen, 13 artsen van wetenschappen, professoren, 32 dosents en senior docenten, 46 kandidaten van de wetenschappen, 24-senior docent, 89 medewerkers, 33-leraren werken aan de faculteit tandheelkunde.... [-]

Azerbeidzjan Bakoe
September 2019
Voltijd
5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
College of Education and Therapy in Poznań

Het College van Onderwijs en Therapy biedt 4-jarige beroepsgerichte studies in mondhygiëne. De afgestudeerden ontvangen een bachelor's degree. De vakken in de loop ervoor ... [+]

Het College van Onderwijs en Therapy biedt 4-jarige beroepsgerichte studies in mondhygiëne. De afgestudeerden ontvangen een bachelor's degree. De vakken in de loop ervoor te zorgen dat gedurende acht semesters studenten verwerven aantrekkelijke kwalificaties en een breed scala aan praktische vaardigheden. Studenten eindigen na het passeren van alle semesters, waarna ze schrijven een bachelor thesis en neem een ​​diploma examen.

Mondhygiëne studies voor te bereiden de studenten hygiëne en preventie procedures uit te voeren, met name het onderzoek van de mondholte, preventieve en cosmetische tandheelkundige ingrepen, tandheelkundige gezondheidsvoorlichting en bevordering van de mondgezondheid, zelfstandig werk in het onderwijs van kinderen en volwassenen en orale hygiëne instructie. Mondhygiëne studies zijn gebaseerd op moderne medische kennis met inbegrip van, afgezien van mondhygiëne, schoonheid en gezondheid procedures, waarvan het doel is te zorgen voor een natuurlijke en aantrekkelijke verschijning, goede welzijn en de bescherming tegen de destructieve effect van het milieu, levensstijl en veranderingen voordoen ten gevolge van ziekten. Mondhygiëne werk maakt gebruik van de begrippen van de psychologie, pedagogiek en sociologie in preventie van ziekten en de ontwikkeling van de pro-gezondheid gedrag en omvat looptraining voor tandheelkundige verpleegkundigen en tandheelkundige assistenten met het voortgezet onderwijs.... [-]

Polen Poznań
October 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kursk State Medical University

De faculteit biedt een vijfjarig programma van de stomatologie. Het leerproces is bedoeld om de ontwikkeling van praktische competentie te benadrukken. Zorgvuldige aandac ... [+]

De faculteit Stomatologie werd in 1997 op de Kursk State Medical University geopend. Momenteel worden momenteel meer dan 300 studenten aan de faculteit opgeleid.

De faculteit biedt een vijfjarig programma van de stomatologie . Het leerproces is bedoeld om de ontwikkeling van praktische competentie te benadrukken. Zorgvuldige aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van de persoonlijkheid en werkgewoonten van de studenten, met nadruk op persoonlijke vaardigheden die sleutelfactoren zijn voor een succesvolle loopbaan.

leerplan

Studenten krijgen algemene vakken (scheikunde, biologie, wiskunde, natuurkunde, anatomie, fysiologie etc.) tijdens het eerste en tweede studiejaar. Later wordt meer aandacht besteed aan nieuw opkomende gebieden in de farmacologie: moleculaire biologie, biotechnologie, biofarmaceutica en biofarmaceutica. De klinische aspecten van moderne apotheken worden elk jaar sterker benadrukt. De opleiding omvat 6 maanden praktijkopleiding in openbare en ziekenhuisapotheken.... [-]

Rusland Russia Online
September 2019
Voltijd
5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands