Filter
Bachelor
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelor Opleidingen in Oriental Medicine 2019

Een bacheloropleiding is bedoeld om studenten uit te rusten met een grondige kennis van een gekozen studiegebied. Het duurt meestal vier jaar voordat het programma is voltooid, maar voor sommige kan het programma slechts drie of zelfs zeven in beslag nemen.

Wat is een bachelor in de oosterse geneeskunde? Dit programma richt zich meestal op alternatieve geneesmiddelen, met name geneesmiddelen die afkomstig zijn uit Aziatische landen. Tijdens hun studie kunnen deelnemers aan het programma leren hoe ze onconventionele methoden zoals acupunctuur moeten gebruiken om de symptomen van de ziekte te verlichten, toekomstige pijn te voorkomen en zelfs de ziekte regelrecht te genezen. Cursussen kunnen mensen voorzien van tips en praktische tips voor de gezondheidszorg om patiënten door te geven, zodat ze hun eigen gezondheid beter kunnen beheersen. Veel van deze programma's richten zich op hands-on leren zodat beoefenaars volledig voorbereid zijn om stoornissen te diagnosticeren en te behandelen bij het afstuderen.

Afgestudeerden van dit programma zijn over het algemeen ruimdenkend en vooruitstrevend dan de meesten. De cursus kan scherpe diagnostische vaardigheden en een fervent inzicht in de gezondheidsbehoeften van anderen bieden. Elk van deze vaardigheden kan hen ver brengen in hun carrière en in het leven.

De kosten van een bachelordiploma verschillen aanzienlijk. Factoren die van invloed kunnen zijn op de totale kosten van collegegeld zijn de locatie van de school, het bijgewoonde programma en de duur van het programma.

Personen die afstuderen met een Bachelor in de Oosterse Geneeskunde, hebben mogelijk veel opwindende carrièremogelijkheden voor hen op het gebied van alternatieve geneeskunde. Acupuncturisten worden niet alleen acupuncturist, maar kunnen ook chiropractici worden, massagetherapeuten, fysiotherapeuten, voedings- en voedingsdeskundigen, gezondheidsadviseurs of psychiatrische hulpverleners. Deelnemers kunnen geluk vinden door onder het management van anderen te werken, of ze ontdekken dat ondernemerschap hun pad is en hun eigen werkwijzen ontsluiten.

Hoewel Aziatische medische praktijken meestal praktijkgericht zijn, beginnen veel scholen online cursussen aan te bieden, omdat ze handig en betaalbaar zijn. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Oriental Medicine

Irish College of Traditional Chinese Medicine

Als u wilt een "Superior Practitioner 'van acupunctuur TCM, in staat om acupunctuur te gebruiken, niet alleen om te verlichten of zelfs genezen, de huidige ziekten, maar ... [+]

Licentiaat in Traditionele Chinese Geneeskunde

Als u wilt een "Superior Practitioner 'van acupunctuur TCM, in staat om acupunctuur te gebruiken, niet alleen om te verlichten of zelfs genezen, de huidige ziekten, maar ook om te helpen een klant beter worden uitgerust om te voorkomen dat toekomstige ziekte van voorkomende, dan is de Lic zijn. TCM is de cursus voor jou.

Wilt u een specialist in acupunctuur TCM staat om gezonde klanten te helpen om op die manier blijven, en zelfs verbeteren van hun eigen gezondheid te worden, dan is dit uitgebreid trainingsprogramma (die meer dan alleen "Acupunctuur" Training biedt, is gebaseerd op de klassieke Chinese geneeskunde) stelt de beoefenaar om een ​​volledig assortiment van TCM diagnostische en therapeutische instrumenten gebruiken om deze doelen te bereiken.... [-]

Ierland Dublin
October 2019
Deeltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands