HEALTHCARESTUDIES

2 Medische Studies in Osteopathie 2020

Een bachelor's degree is een undergraduate opleiding die helpt studenten voor te bereiden op een carrière. Opleiding bestaat uit een aantal algemene cursussen evenals specifieke cursussen in hun studie major. Een zekere mate duurt meestal ongeveer vier jaar in beslag.

Wat is een Bachelor in de osteopathie? Dit programma is ontworpen rond de kennis en principes van osteopathie, een holistische discipline die zich richt op de behandeling van het bewegingsapparaat om de algemene gezondheid van een individu verhogen. Elk programma zal variëren, maar de meeste studenten zal alles over het menselijk lichaam te leren door het nemen van anatomie, fysiologie, biochemie en klinische wetenschappen. Ze leren diagnostische vaardigheden inclusief de wijze waarop de medische tests, palpatie, beweging testen en digitale beeldbewerking uit te voeren. De meeste programma's omvatten een pedagogisch kliniek om hands-on technieken te oefenen.

Studenten die osteopathie voordeel studeren in een aantal manieren.Zij ontwikkelen de vaardigheden die nodig zijn om te helpen bij de behandeling van een verscheidenheid van de hygiënische omstandigheden, en er zijn veel carrièremogelijkheden na je afstuderen.

De kosten in verband met het verdienen van een osteopathie mate zal variëren afhankelijk van een aantal factoren. De duur van het programma en de locatie van de school zijn groot determinanten. Studenten moeten in contact met scholen direct te weten te komen over de specifieke financiële verplichtingen.

Veel afgestudeerden met een Bachelor in Osteopathie kiezen om geavanceerde graden te verdienen en word een DO of osteopathische arts. Met deze titel, kunnen afgestudeerden de volledige reikwijdte van de geneeskunde uit te oefenen waar zij kiezen. Zij kunnen kiezen om te werken in de particuliere praktijk, in een ziekenhuis, of zelfs in het leger. Afgestudeerden kunnen er ook voor kiezen om te werken in een verscheidenheid aan specialiteiten, waaronder chirurgie, interne geneeskunde, verloskunde, huisartsgeneeskunde, en ruimtevaart geneeskunde.

U kunt beginnen op zoek naar osteopathie scholen nu.Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

2 Resultaten in Osteopathie Filter

Bachelor of science in de osteopathie

SRH Hochschule für Gesundheit Gera
BSc
okt 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
Duits
Campus

Osteopathie -zoals holistische Therapieform- wint snel aan populariteit, zowel bij patiënten als in de bij de gezondheidszorg betrokken actoren. Steeds meer artsen en therapeu ...

Lees meer

Eerste training van osteopaat

ESO Paris - École Supérieure d’Ostéopathie
Bachelor
sep 2020
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;5 jaren
Frans
Campus

De voorbereidende opleiding voor een osteopaat volgt het tijdschema voor het hoger onderwijs. Elke cyclus omvat regelmatige beoordelingen van kennisverwerving. De training vol ...

Lees meer