Filter
Bachelor
Finland Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vind Bachelors in Physiotherapy in Finland

Een bachelor's degree is een hoger onderwijs programma dat in ongeveer vier jaar kan worden verkregen. Veel bacheloropleidingen worden aangeboden in persoon als op online, zodat ook studenten die in afgelegen gebieden wonen of die de school full-time kunnen hun opleiding te bevorderen niet bij te wonen.

De studie van fysiotherapie omvat een breed scala aan vaardigheden die nodig zijn om patiënten bij een fysieke revalidatie te helpen na een ongeval of letsel. Fysiotherapeuten zijn vaak in dienst bij ziekenhuizen, medische centra, sportteams, scholen en privé-klinieken.

Het formele systeem voor hoger onderwijs van Finland is de 7-3-2-2 patroon. De universiteit neemt twee jaar in het beroeps-of technisch onderwijs en ten slotte twee-jaar pre-tertiair onderwijs. Finland heeft ook een aantal publieke als private universiteiten die enabled toegankelijkheid van het hoger onderwijs voor studenten.

Bachelor Opleiding in Physiotherapy in Finland

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Physiotherapy, Finland

Satakunta University of Applied Sciences

Fysiotherapeuten zijn experts in beweging en functionele capaciteit gedurende alle fasen van de levensduur. ... [+]

Bachelor in de gezondheidszorg 210 ECTS-credits Inname 20 Degree-programma in fysiotherapie Campus: Satakunnankatu 23, Pori Belangrijke data

Toepassingstermijn: januari 2020 Toelatingsexamen: april 2020 Studies beginnen: herfst 2020

De experts van beweging en functionele capaciteit

Een fysiotherapeut is in staat om samen met een cliënt een kwalitatief, evidence-based fysiotherapieplan op te stellen en het plan te baseren op beoordeling, de behoeften van de cliënt en klinische redenering. Het Degree-programma in fysiotherapie opent mogelijkheden om te werken op het gebied van revalidatie, zowel in de private als in de publieke sector. Na je afstuderen heb je het recht om de beroepstitel fysiotherapeut te gebruiken zoals vastgelegd in een decreet.... [-]

Finland Pori
Augustus 2019
Voltijd
42 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands