Deeltijd Bachelor Opleiding in Portugal

Beste Deeltijd Medische Studies in Portugal

Master

Een bachelor is een geavanceerde graad die normaal gesproken duurt ongeveer vier jaar onderwijs te verdienen. De kennis en opleiding studenten krijgen terwijl het verdienen van hun diploma kunnen leiden tot ongelooflijke professionele mogelijkheden bij het afstuderen.

Portugal, officieel de Portugese Republiek, is een land gelegen in het zuidwesten van Europa op het Iberisch schiereiland. Portugal is 900 jaar oud, en hoewel het een relatief klein gebied, is een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Universidade do Porto is het meest populair bij buitenlanders die bestaan ​​uit 11% internationale studenten.

Deeltijd Bachelor Opleiding in Portugal

Lees meer

Bachelor of Science in de voeding

Atlântica
Campus Deeltijd October 2018 Portugal Barcarena

De voedingswetenschappen zijn een gebied van actueel belang voor de gemeenschap. Het bestaan ​​in de Atlântica van een graad op dit gebied zal bijdragen aan de realisatie van verschillende nationale en internationale onderzoeksprojecten. [+]

Beschrijving van de cursus

De voedingswetenschappen zijn een gebied van actueel belang voor de gemeenschap. Het bestaan ​​in de Atlântica van een graad op dit gebied zal bijdragen aan de realisatie van verschillende nationale en internationale onderzoeksprojecten. De wetenschappelijke en pedagogische kwaliteit van het onderwijs zal studenten in staat stellen om een ​​gedegen kennis op dit gebied te verwerven, toekomstige professionals voorbereiden met vaardigheden in technisch en professioneel leiderschap, veelzijdigheid en het vermogen om in multidisciplinaire teams te werken.

De leerplanstructuur werd gecreëerd rekening houdend met de Europese en internationale context, evenals met de referentie voor de academische vorming van de voedingsdeskundige, om een ​​aanbieding en kwaliteit van het onderwijs te garanderen die overeenkomt met die van de beste nationale en internationale universiteiten en om te voldoen aan de technische en wetenschappelijke vereisten vereist door de orde van voedingsdeskundigen, het bereiken van een niveau van uitmuntendheid en kwaliteit. Het is dus bedoeld om voedingsdeskundigen op te leiden met gedifferentieerde praktische vaardigheden en met het gemak van het gebruik van hulpmiddelen die beschikbaar zijn op het gebied van voeding.... [-]