HEALTHCARESTUDIES.NL

Beste Medische Studies in Portugal 2019/2020

Een bachelor is een zekere mate van vier jaar die het mogelijk maakt studenten om hun concentratie en studierichting te kiezen. Veel scholen bieden deeltijds onderwijs opties, zodat studenten die graag een bachelor's degree te verdienen kan dus zelfs tijdens het werk of de zorg voor een gezin.

Portugal, officieel de Portugese Republiek, is een land gelegen in het zuidwesten van Europa op het Iberisch schiereiland. Portugal is 900 jaar oud, en hoewel het een relatief klein gebied, is een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Universidade do Porto is het meest populair bij buitenlanders die bestaan ​​uit 11% internationale studenten.

Bachelor Opleidingen in Portugal

gevonden resultaten Filter

Degree in Health Management

Atlântica University
Campus Voltijd Deeltijd 3 jaren Vraag informatie aan Portugal Barcarena +1 more

Gezondheid is de enige grote industrie in de wereld en nationale gezondheidsstelsels zijn de grootste werkgevers in alle ontwikkelde landen.

Graad in de verpleegkunde

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Saúde (ESSV)
Campus Voltijd 4 jaren Oktober 2019 Portugal Viseu

De cursus is bedoeld om de nodige opleiding te bieden: Deelname aan het beheer van diensten, eenheden of medische voorzieningen;

Graad in de kwaliteit van voedsel en voeding

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
Campus Voltijd 3 jaren Oktober 2019 Portugal Viseu

Weten voedsel uit de productie, via haar industriële verwerking, de beoordeling van de kwalitatieve en voedingswaarde onder het oogpunt van kwaliteit, voedselveiligheid en voedingswaarde in vergelijking met de verschillende behoeften van de gebruikers;

Degree in Nursing

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra
Campus Voltijd 4 jaren Vraag informatie aan Portugal Coimbra

Verpleegkunde in de afgelopen dertig jaar heeft een significante evolutie doorgemaakt op het gebied van wetenschappelijke kennis en opleiding op technologisch niveau en op het niveau van de zorgfilosofie als gevolg van sociaal-culturele, politieke, economische, demografische en epidemiologische veranderingen in moderne samenlevingen.