Filter
Bachelor
Europa Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bachelor Opleidingen in Reproductieve geneeskunde Europa 2020

Een bachelor is een zekere mate van vier jaar die het mogelijk maakt studenten om hun concentratie en studierichting te kiezen. Veel scholen bieden deeltijds onderwijs opties, zodat studenten die graag een bachelor's degree te verdienen kan dus zelfs tijdens het werk of de zorg voor een gezin.

In totaal zijn er meer dan 4000 instellingen voor hoger onderwijs in Europa en biedt een breed scala aan cursussen op bachelor, master en doctoraat niveau. Met meer en meer van deze organisaties die Engels als de taal van het onderwijs voor ten minste een deel van hun opleidingen, universiteiten in Europa zijn nu van betere kwaliteit dan ooit tevoren. Universiteiten in Europa bieden een vriendelijk welkom aan buitenlandse studenten en een cursus van kennis die beantwoordt aan hun beroep nodig heeft in de hedendaagse mondiale vraag te geven.

Bachelor in Reproductieve geneeskunde Europa

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Reproductieve geneeskunde, Europa

University of Parma

De cursus in verloskunde is een theorie van praktische training voor de toekomstige vroedvrouw. De focus ligt op diepgaande kennis van fysiologie, promotie en onderhoud v ... [+]

Beste Medische Studies in Reproductieve geneeskunde Europa 2020.

The Course in Midwifery is een theoretisch-praktische training voor de toekomstige verloskundige. De focus ligt op diepgaande kennis van fysiologie, promotie en onderhoud van de gezondheid van vrouwen in alle stadia van het leven met bijzondere aandacht voor het moeder-kind paar.

De cursus omvat de verwerving van 180 studiepunten, waarvan 60 voor praktische trainingsactiviteiten. De professionaliserende activiteit heeft de voorkeur, op het gebied van training, door de ondersteuning van een netwerk van klinische privéleraren gewijd aan elke individuele student in een één-op-één relatie.

Aan het einde van de cursus zal de afgestudeerde student een adequaat professioneel en klinisch oordeel geven in de hulp van de fysiologie, en zal hij in staat zijn om te werken in het beheer van obstetrische en gynaecologische pathologie.... [-]

Italië Parma
Vraag informatie aan
Italiaans
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands