Filter
Bachelor
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 2 Medische Studies in Registered Nursing 2019

Het bachelorniveau van het onderwijs is vaak de eerste graad die studenten verdienen. Zodra ze dit diploma hebben behaald, hebben ze de keuze om ofwel de werkwereld binnen te gaan of hun opleiding te volgen, meestal door zich in te schrijven voor een masteropleiding.

Wat is een Bachelor in Registered Nursing? Dit studiegebied legt de basis voor studenten om geregistreerde verpleegkundigen te worden. Studiegebieden zijn onder meer algemene geneeskunde en veel aspecten die verpleegkundigen specifiek moeten begrijpen, zoals het toedienen van medicijnen, het bewaken van de status van patiënten, het nemen van medische metingen en meer. Het is mogelijk om een ​​jumpstart te krijgen voor je afstudeerrichting door ook speciale vakken te volgen in een bacheloropleiding.

Studenten die studeren in een bacheloropleiding profiteren door een reeks vaardigheden te ontwikkelen die hun carrière zullen helpen. Voor geregistreerde verpleegkundestudenten omvatten deze vaardigheden administratie en organisatorische vaardigheden, communicatie- en leiderschapsvaardigheden en kennis van de gezondheidszorg.

De kosten van inschrijving voor een bachelordiploma verschillen. Er zijn veel factoren die van invloed zijn op het lesgeld en de kosten, waaronder de school, het programma, de duur van de studie en het land waarin u studeert. Voordat u zich inschrijft, is het een goed idee om deze aspecten grondig te onderzoeken.

Een bachelor in Registered Nursing bereidt studenten voor om specifiek geregistreerde verpleegkundigen te worden. Omdat het zorgveld zo'n enorme behoefte heeft aan verpleegkundigen, zijn er in wezen eeuwigdurende openingen voor deze functie. Deze professionals helpen artsen, zorgen voor patiënten, zorgen voor de basistaken om het comfort van de patiënt te waarborgen en basale medische verantwoordelijkheden uit te voeren. Het is mogelijk voor verpleegkundigen om zich verder te specialiseren met aanvullende opleiding, zoals een anesthesiemedewerker.

Als u klaar bent om aan uw verpleegkundige opleiding te beginnen, moet u eerst het programma vinden dat het beste bij u past en aan al uw behoeften voldoet. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Registered Nursing

Utica College Online

Het online programma RN to BS in Nursing (RN to BSN) bereidt geregistreerde geregistreerde verpleegkundigen (RN) voor op een verbeterde carrière in de veeleisende gezondh ... [+]

Het online programma RN to BS in Nursing (RN to BSN) bereidt geregistreerde geregistreerde verpleegkundigen (RN) voor op een verbeterde carrière in de veeleisende gezondheidszorgomgeving van vandaag. Afgestudeerden van dit CCNE geaccrediteerde programma nemen rollen aan die uitstekende kritisch denken, besluitvorming, communicatie en leiderschapsvaardigheden vereisen. Ontdek ons ​​innovatieve online-programma zonder residenties - een kwaliteitsvolle verpleegopleiding die u snel en online kunt voltooien!

Cursussen omvatten onderwerpen op het gebied van community health, leiderschap en management in de gezondheidszorg, farmacologie, gezondheidsbeleid en ethiek.

Studenten krijgen de kans om beheersing van concepten te demonstreren door middel van relevante ervaringsleren en oefen ervaringen die patiëntgerichte zorg, interprofessionele teams, evidence-based practice, informatica, klinisch redeneren / kritisch denken, culturele gevoeligheid, professionalisme en praktijk over de hele linie bevorderen. levensduur in een steeds veranderende en complexe gezondheidszorgomgeving.... [-]

Verenigde Staten Utica
May 2019
Deeltijd
3 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

De opleiding zal de student als Registered Nurse (RN) kwalificeren. Het programma leidt verpleegkundigen die zijn de experts in de verpleegkunde in verschillende werkomge ... [+]

De opleiding zal de student als Registered Nurse (RN) kwalificeren. Het programma leidt verpleegkundigen die zijn de experts in de verpleegkunde in verschillende werkomgevingen. Hun belangrijkste taak is het bevorderen en de gezondheid te behouden en om ziekte te voorkomen. Ze zorgen voor zieke en lijden individuen, families en gemeenschappen en ook hen te rehabiliteren.

BEN JE GEÏNTERESSEERD IN:

verpleging in een multiculturele omgeving humane en sociale beroep als Registered Nurse (RN) ondersteunen, helpen en de zorg voor gezonde en zieke mensen in alle leeftijden met behulp van moderne technologie in de verpleegkunde ontwikkelen en onderzoeken verpleging volgens wetenschappelijke methoden het bereiken van goede vaardigheden, zowel in het Engels en in het Fins het kennen van de verantwoordelijkheden van de RN in de verpleegkunde ... [-]
Finland Seinäjoki
September 2019
Voltijd
42 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands